Vyhlásené obstarávanie

Stavebné úpravy, zateplenie obvodového plášťa, výmena okien, rekonštrukcia hygienických zariadení administratívnej budovy SC ŽSK, Martin


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa ciest Žilinského samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
83 063,20
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45262700-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. September 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
20. September 2019
Dátum otvárania ponúk:
20. September 2019
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Neuvedené
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Opis obstarávania

Stavebné úpravy, zateplenie obvodového plášťa, výmena okien, rekonštrukcia hygienických zariadení administratívnej budovy SC ŽSK, Martin podľa projektovej dokumentácie vypracovanej IKARCH s.r.o., Vysokoškolákov 1759/5, 010 08 Žilina pod názvom: STAVEBNÉ ÚPRAVY ZATEPLENIE OBVODOVÉHO A STREŠNÉHO PLÁŠŤA, VÝMENA OKIEN, REKONŠTRUKCIA HYGIENICKÝCH ZARIADENÍ ADMINISTRATÍVNEJ BUDOVY SC ŽSK, Martin, č. par. 3065/4. SC ŽSK, ZÁVOD TURIEC, STREDISKO MARTIN, Kollárova 94, 036 01 Martin . Účelom navrhovaných stavebných prác sú stavebné úpravy administratívnej budovy, ktorá je súčasťou SC ŽSK, závod Turiec - Stredisko Martin. Stavba je umiestnená v zastavanom území obce na parcele č. 3065/4. Prístup k objektu je cez areál, ktorý je napojený na Kollárovu ulicu (z východnej strany). Terén je rovinatý. Objekt slúži ako administratívna budova a bol postavený v 60-tych rokoch. Je samostatne voľne stojaci. Má 3 nadzemné podlažia, bez suterénu a plochú strechu. Hlavný stup je situovaný z JZ strany. Konkrétne sa zateplí obvodová stena a strecha. Na streche sa odkvapový systém nahradí za nový, rovnako ako výlez a oplechovania. Vymenia sa vchodové dvere. Vybúra sa sklobetónová stena a nahradí sa presklenou fasádou. V interiéri sa na 2.NP rozšíri hygienické zázemie o jedno WC s predsieňou. Na 3.NP sa vybúrajú priečky a vymurujú sa nové, čím sa vytvorí priestor pre sprchu a WC s predsieňou. Vo všetkých riešených miestnostiach sa odstránia dvere, pôvodné obklady, omietky, nášľapná vrstva podlahy, zariaďovacie predmety a nahradia sa novými. Všetky prípojky verejných sietí ostanú zachované. Stavebný odpad bude zhromažďovaný do zberného kontajnera a likvidovaný predpísaným spôsobom (odvoz na legálnu skládku). Objekt nemá negatívny vplyv na životné prostredie. Podrobnejšie vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladov a v projektovej dokumentácii, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy, nie je predmetné VO zelené, obstarávanie inovácií ani zamerané na sociálne aspekty.