Vyhlásené obstarávanie

Výstavba materskej školy Bratislava - Čunovo


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mestská časť Bratislava - Čunovo
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
610 424,93
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
28. August 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
19. September 2019
Dátum otvárania ponúk:
19. September 2019
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
V sídle verejného obstarávateľa na adrese uvedenej v hlavičke výzvy na predkladanie ponúk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie. Uchádzač, štatut. orgán alebo člen štatut. orgánu uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a originálom alebo úradne overeným splnomocnením na zastupovanie v tejto veci.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Výstavba materskej školy Bratislava - Čunovo

Opis obstarávania

Predmetom obstarávania sú stavebné práce pre výstavbu novej budovy materskej školy s 3 triedami materskej školy a úpravou areálu materskej školy vrátane vytvorenie detského ihriska. Predmet zákazky tvorí: 1. Výstavba novej budovy materskej školy, 2. Vytvorenie detského ihriska v areáli materskej školy - zahrňuje terénne úpravy, dodanie herných prvkov a výsadbu stromov.. Predmetom zákazky sú stavebné práce na výstavbe novej budovy materskej školy a vytvorení detského ihriska v jej areáli. Materská škola bude vybudovaná v mestskej časti Bratislava Čunovo v novonavrhnutej zóne v lokalite Konopiská. Budova materskej školy bude riešená ako samostatne stojací objekt s jedným nadzemným podlažím, bez podpivničenia s nevyužívanou povalou, zastrešená šikmou sedlovou strechou. Budova bude mať zastavanú plochu 669,58 m2, na ktorej vzniknú 3 triedy s kapacitou 72 miest s potrebným hygienickým a administratívnym zázemím pre deti a personálu materskej školy. Materská škola bude jednopodlažná a v rámci dispozičného riešenia v nej budú vytvorené tieto priestory: - 3 triedy (herne spojené so spálňami), každá v rozmere 96,43 m2, z ktorých bude možný priamy vstup do areálu materskej školy, - umyváreň a šatňa pre deti v bezprostrednej blízkosti každej triedy, celkom teda 3 umyvárne a 3 šatne, - jedáleň s kapacitou 46 miest, kde sa predpokladá stravovanie detí na 2 krát, - výdajňa stravy, s potrebným vybavením (prípravňa stravy, miestnosť pre hrubú prípravu stravy, sklad, upratovacia komora, šatňa a hygiene pre personál výdajne a chodba pre priamy prístup vozenej strava), nakoľko sa v materskej škole nebude stravy variť, - zázemie pre personál (riaditeľňa s izolačnou miestnosťou, kancelária, šatňa a hygiena pre personál), - prevádzkové miestnosti (upratovacia komora, kotolňa, práčovňa, sklad, chodby). Celý objekt bude riešený ako bezbariérový. V triedach a jedálni budú pre vetranie inštalované rekuperačné jednotky, ktoré zlepšia energetickú hospodárnosť materskej školy. V projekte je riešené aj napojenie celého objektu na siete areálový rozvod vody, kanalizácia, rozvod NTL plynu a prípojka NN. Celá budova bude po postavení zatriedená v energetickej triede A1 a ročne bude produkovať emisie CO2 len 4,62 kg/m2. 1. Pre kvalitnú výchovu a vzdelávanie v materskej škole bude v blízkosti zriadené detské ihrisko. V areáli bude realizovaná výsadba a umiestnené herné prvky s interaktívnymi vlastnosťami pre deti predškolského veku.

Doplňujúce informácie

Súťažné podklady sú dostupné na v profile verejného obstarávateľa a na webovej stránke verejného obstarávateľa. Verejný obstarávateľ neposkytne súťažné podklady v listinnej podobe. Postup zadávania podlimitnej zákazky sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom informačného systému IS EVO. Ďalšie podrobnosti týkajúce sa spôsobu dorozumievania sú uvedené v súťažných podkladoch. Potrebné technické vybavenie a požiadavky na používanie systému IS EVO sú zverejnené na linke https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html Uchádzač predloží doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti elektronickým spôsobom prostredníctvom systému IS EVO ako naskenované doklady alebo môže predložiť vyplnený elektronický formulár Jednotného európskeho dokumentu (ďalej len "JED"), ktorým môže nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti (§ 39 ods.1 zákona o verejnom obstarávaní). Verejným obstarávateľom vygenerovaná elektronická verzia formulára JED-u s názvom súboru espd-request.xml je súčasťou nahratých súťažných podkladov. Verejný obstarávateľ vyhlasuje, že obmedzuje informácie požadované ako podmienky účasti (týkajúce sa časti IV: Podmienky účasti oddiel A až D) na jednu otázku, s odpoveďou áno alebo nie (ALFA: Globálny údaj pre všetky podmienky účasti), t. j. či hospodárske subjekty spĺňajú všetky požadované podmienky účasti, týkajúce sa technickej a odbornej spôsobilosti. Verejný obstarávateľ bude požadovať, aby úspešný uchádzač predložil originály dokladov (resp. ich úradne overené kópie) predložené v ponuke v rámci súčinnosti podľa § 56 ods. 8 zákona o verejnom obstarávaní. V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa systému EVO môžu uchádzači kontaktovať helpdesk_evo@uvo.gov.sk. Verejný obstarávateľ zruší vyhlásený postup zadávania zákazky aj v prípade, že bude vystavené negatívne hodnotenie zo strany riadiaceho orgánu (RO) Integrovaného operačného programu (IROP), z ktorého je poskytnutý nenávratný finančný príspevok, alebo ak zo strany RO a kontrolných orgánov IROP nebude odporučené pokračovať vo verej. obstarávaní. Verejný obstarávateľ v zmysle § 46 ZVO vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky. Zábezpeka je stanovená vo výške 15 000 EUR. Podmienky zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ rozhodol, že v tomto postupe zadávania zákazky bude vyhodnocovať splnenie podmienok účasti len u toho uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. Bližšie informácie sú uvedené v bode 30 SP "Informácia o výsledku vyhodnotenia ponúk". V zákazke neboli poskytnuté prípravné trhové konzultácie. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené ver. obstar., ani obstar. inovácií ani obstar. zamerané na soc. aspekty.