Vyhlásené obstarávanie

Výstavba zdroja tepla pre budovu krytej plavárne v Krompachoch


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Krompachy
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 295 371,50
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
27. August 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
23. September 2019
Dátum otvárania ponúk:
23. September 2019
Ponuka musí platiť do:
31. August 2020
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Krompachy, Námestie Slobody 1, zasadacia miestnosť na 1. poschodí
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Výstavba zdroja tepla pre budovu krytej plavárne v Krompachoch

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výstavba obnoviteľného zdroja tepla kombinácia tepelné čerpadlo soľanka (zemný vrt) / voda a tepelné čerpadlo vzduch/voda, vnútorné rozvody tepla ku radiátorom a podlahovému vykurovaniu, rozvody podlahovky, hliníkové radiátory, armatúry, regulačné ventily, izolácie potrubia a výstavba vzduchotechniky a rekuperáciu vlhkých prevádzok objektu plavárne v Krompachoch.. Predmetom zadávania zákazky sú stavebné práce : výstavba zdroja tepla, vnútorné rozvody tepla a výstavbu vzduchotechniky objektu plavárne v obci Krompachy Rozdelenie stavebných objektov: SO 01.1 - HLAVNÝ OBJEKT Časť vykurovanie výstavba obnoviteľného zdroja tepla (zdroj tepelné čerpadlo). Rozsah: Zemné hlbinné vrty, rozdeľovacie šachty, rozvody do zemných vrtov, prívody k zemným vrtom, hlavné prívody do strojovne tepelného čerpadla, TČ soľanka (zemný vrt) / voda, TČ vzduch / voda, hlavný rozdeľovač zberač, podružný rozdeľovač zberač, zapojenie tepelných čerpadiel, čerpadlá, čerpacie armatúry, automatické expanzomaty, úpravňa vody do TČ, ostatné armatúry, potrubie a izolácie priamo súvisiace pre zapojenie TČ. SO 01.2 - HLAVNÝ OBJEKT Časť vykurovanie vnútorné rozvody vykurovania a radiátory. Rozsah: Vnútorné rozvody ku radiátorom a podlahovému vykurovaniu, rozvody podlahovky, hliníkové radiátory, armatúry, regulačné ventily, izolácie potrubia. Projekt nerieši rozvody teplej vody, zásobníky teplej vody, bazénový výmenník a ohrev bazénovej vody. Bude to riešením až projektu Zdravotechniky. SO 01.3 - HLAVNÝ OBJEKT Časť vzduchotechnika VZT jednotka a rozvody vlhkých prevádzok.Rozsah:5x VZT jednotka s komplet príslušenstvom, pozinkované VZT rozvody, nerezové VZT rozvody, potrubné príslušenstvo, distribučné prívodné a odvodné elementy, izolácie potrubia, regulácia VZT jednotky.

Doplňujúce informácie

1. K súťažným podkladom je umožnený neobmedzený a plný priamy prístup elektronickými prostriedkami prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE na adrese https://josephine.proebiz.com. 2. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami, resp. uchádzačmi, s výnimkou prípadov, kedy to výslovne vylučuje zákon. 3. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, ktorí si vyhľadali obstarávanie prostredníctvom v systéme JOSEPHINE (https://josephine.proebiz.com), a zároveň ktorí chcú byť informovaní o prípadných aktualizáciách týkajúcich sa konkrétneho obstarávania prostredníctvom notifikačných e-mailov, aby v danom obstarávaní zaklikli tlačidlo ZAUJÍMA MA TO. 4. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie viazanosti ponuky zloženie zábezpeky a to vo výške 30 000,00 Eur. Podrobný spôsob zloženia zábezpeky je uvedený v súťažných podkladoch.