Vyhlásené obstarávanie

„Komplexná rekonštrukcia objektu s prístavbou výťahu“


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Trenčiansky samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
805 517,61
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45215220-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
9. August 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
28. August 2019
Dátum otvárania ponúk:
28. August 2019
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Informačný systém Josephine, Budova Apollo, Zasadacia miestnosť (prízemie), PROTEUS s.r.o., Štefánikova 23, 917 01 Trnava
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa v zmysle § 20 ods. 11 zákona o verejnom obstarávaní vykoná v informačnom systéme Josephine a riadi sa § 52 zákona o verejnom obstarávaní. Ďalšie informácie sú uvedené v časti VI.3., bod 3 tejto výzvy.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Komplexná rekonštrukcia objektu s prístavbou výťahu

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia objektu s prístavbou výťahu v Domove sociálnych služieb v Púchove Nosice. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.. Stavebné práce v rozsahu projektovej dokumentácie a zadania výkazu výmer. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní sa uskutočňuje písomne, prostredníctvom elektronických prostriedkov v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní. Komunikácia vrátane doručovania pre účely tohto verejného obstarávania sa bude uskutočňovať prostredníctvom funkcionality portálu Josephine na adrese https://josephine.proebiz.com. 2. V rámci dodržania princípu rovnakého zaobchádzania so záujemcami a princípu transparentnosti, verejný obstarávateľ určil vyššie uvedený spôsob komunikácie a na iný spôsob komunikácie verejný obstarávateľ nebude brať zreteľ ak verejný obstarávateľ v súťažných podkladov neujasnil iný individuálny spôsob komunikácie v osobitných prípadoch. Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 3. Otvárania ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku. Štatutárny zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a dokladom preukazujúcim, že je štatutárnym zástupcom uchádzača. Iný zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením potvrdeným štatutárnym zástupcom uchádzača, že je oprávnený zúčastniť sa na otváraní ponúk. 4. Verejný obstarávateľ stanovuje v súlade s § 38 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní uchádzačom podmienku podľa § 40 ods. 6 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní: Verejný obstarávateľ vylúči uchádzača z verejného obstarávania ak na základe dôveryhodných informácií nadobudne dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v tomto verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 5. Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku ponuky vo výške 24.000,00 EUR. Podrobné informácie o zložení zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. 6. Verejný obstarávateľ upozorňuje uchádzačov, že zmluva musí byť uzavretá v súlade s § 11 zákona o verejnom obstarávaní. 7. Osobitné podmienky, ktorým podlieha plnenie predmetu zákazky: Úspešný uchádzač bude povinný predložiť objednávateľovi ku dňu podpisu zmluvy výkonovú záruku vo výške 10 % z ceny za dielo bez DPH. Ako jednu z povinných príloh ku konečnej faktúre bude zhotoviteľ povinný predložiť garančnú zábezpeku vo výške 5 % z celkovej ceny za dielo bez DPH. 8. Verejný obstarávateľ požaduje, aby navrhovaný subdodávateľ spĺňal podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní a neexistovali u neho dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7 zákona o verejnom obstarávaní; oprávnenie uskutočňovať stavebné práce sa preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má subdodávateľ plniť. 9. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť súťaž v prípade nedostatočného rozpočtového krytia. 10. Vzhľadom na technické špecifikácie je predmetné verejné obstarávanie obstarávaním zameraným na zelené verejné obstarávanie.