Vyhlásené obstarávanie

REkonštrukcia hlavnej budovy Podunajského múzea v Komárne


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nitriansky samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
530 915,59
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212313-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
5. September 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
26. September 2019
Dátum otvárania ponúk:
26. September 2019
Ponuka musí platiť do:
30. November 2019
Miesto otvárania ponúk:
Úrad NSK, Rázusova 2A, 949 01 Nitra, zasadačka na II. poschodí.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača. Úplné znenie je zverejnené v súťažných podkladoch, ktoré sú voľne prístupné v profile verejného obstarávateľa..
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

REkonštrukcia hlavnej budovy Podunajského múzea v Komárne

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia hlavnej budovy Podunajského múzea v pamiatkovej zóne mesta Komárno. Pri rekonštrukčných prácach je potrebné dodržať zásady pamiatkovej starostlivosti ako autenticita, reverzibilita a umiernenosť stavebných zásahov. Budova bola postavená v období 27.3.1913 - 29.11.1913 v historizujúcom slohovom poňatí a nachádza sa v centre mesta na Palatínovej ulici č.13.. Predmetom zákazky je rekonštrukcia hlavnej budovy Podunajského múzea v pamiatkovej zóne mesta Komárno. Pri rekonštrukčných prácach je potrebné dodržať zásady pamiatkovej starostlivosti ako autenticita, reverzibilita a umiernenosť stavebných zásahov. Budova bola postavená v období 27.3.1913 - 29.11.1913 v historizujúcom slohovom poňatí a nachádza sa v centre mesta na Palatínovej ulici č.13.

Doplňujúce informácie

Predmetné verejné obstarávanie sa netýka žiadneho z uvedených obstarávaní. Verejný obstarávateľ vyžaduje zábezpeku v sume =15.000,- EUR. Obhliadka miesta realizácie prác je odporúčaná. Informácie o obhliadke sú uvedené v súťažných podkladoch. VO poskytuje bezodplatný, neobmedzený, úplný a priamy prístup prostredníctvom elektronických prostriedkov k dokumentom potrebným na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti a to na adrese: https://unsk.fo.e-obstaranie.sk, preto VO tieto dokumenty záujemcom nezasiela. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami / uchádzačmi sa bude uskutočňovať elektronicky prostredníctvom informačného systému ActiveProcurement Úradu NSK na portáli https://unsk.fo.e-obstaranie.sk. Ak už záujemca/uchádzač má v systéme zriadené konto prihlási sa priamo svojimi už poskytnutými prihlasovacími údajmi. VO odporúča záujemcom, aby si súťažné podklady stiahli až po registrovaní sa do systému.