Vyhlásené obstarávanie

D1 Diaľničný most ev.č. D1-229 Podbanské, ľavý most


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národná diaľničná spoločnosť, a.s.
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
3 285 250,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
22. Júl 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
22. August 2019
Dátum otvárania ponúk:
22. August 2019
Ponuka musí platiť do:
30. Apríl 2020
Miesto otvárania ponúk:
Národná diaľničná spoločnosť, a.s., Dúbravská cesta 14, Bratislava, v zasadačke na 1. poschodí. Otvárania ponúk v sídle verejného obstarávateľa sa môžu zúčastniť všetci uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, zastúpení štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou na jeho zastupovanie.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzač sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti, originálom / úradne overenou kópiou živnostenského oprávnenia / výpisu zo živnostenského registra, resp. výpisu z obchodného registra. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže aj originálom / úradne overenou kópiou plnej moci uchádzača na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Výsledky

D1 Diaľničný most ev.č. D1-229 Podbanské, ľavý most

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vyhotovenie projektu a uskutočnenie stavebných prác pre projekt D1 Diaľničný most ev.č. D1-229 Podbanské, ľavý most.. Predmetom zákazky je vyhotovenie projektu a uskutočnenie stavebných prác pre projekt D1 Diaľničný most ev.č. D1-229 Podbanské, ľavý most. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je obsiahnuté vo Zväzku 2 Obchodné podmienky, Zväzku 3 Požiadavky objednávateľa, Zväzku 4 Cenová časť a Zväzku 5 Dokumentácia poskytnutá objednávateľom súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1/ V súlade s § 112 ods. 6 Zákona komisia vyhodnotí splnenie podmienok účasti uchádzačov podľa § 40 Zákona po vyhodnotení ponúk podľa § 53 Zákona. 2/ Spôsob poskytnutia súťažných podkladov: 2.1 z profilu verejného obstarávateľa umiesteného na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie: https://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pzakazky/9127 2.2 elektronicky v editovateľnej podobe prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE, ktorej webová aplikácia je umiestená na doméne https://josephine.proebiz.com. Bližšie informácie o systéme JOSEPHINE sú uvedené v súťažných podkladoch v časti A1 Pokyny pre uchádzačov. 3/ Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, ktorí si vyhľadali obstarávania prostredníctvom webovej stránky verejného obstarávateľa, resp. v systéme JOSEPHINE (https://josephine.proebiz.com), a zároveň ktorí chcú byť informovaní o prípadných aktualizáciách týkajúcich sa konkrétneho obstarávania prostredníctvom notifikačných e-mailov, aby v danom obstarávaní zaklikli tlačidlo "ZAUJÍMA MA TO" (v pravej hornej časti obrazovky). Záujemcovia/uchádzači, ktorí odporúčanie nebudú akceptovať sa vystavujú riziku, že im obsah informácií k predmetnej zákazke nebude doručený. 4/ Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky vo výške 98 000,00 EUR (slovom: deväťdesiatosemtisíc eur). Podmienky zloženia, vrátenia alebo uvoľnenia zábezpeky ponuky sú bližšie špecifikované v bode 20. Zábezpeka časti A1 Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 5/ Úspešný uchádzač alebo uchádzači sú povinní poskytnúť verejnému obstarávateľovi riadnu súčinnosť potrebnú na uzatvorenie Zmluvy o Dielo uvedenú v bode 31. časti A1 Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. Verejný obstarávateľ v zmysle bodu 31.6 časti A1 Zväzku 1 súťažných podkladov určuje, že lehota uvedená v bodoch 31.3 až 31.5 na poskytnutie riadnej súčinnosti je 20 pracovných dní. 6/ Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy predmetné verejné obstarávanie nie je žiadne z uvedených: zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií, obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.