Vyhlásené obstarávanie

Odstraňovanie bariér vo vodnom toku Žitava, VÚ SKN0018 (3 stupne); stavebné práce


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 223 505,56
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45247220-8
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
24. Jún 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Júl 2019
Dátum otvárania ponúk:
15. Júl 2019
Ponuka musí platiť do:
15. Júl 2020
Miesto otvárania ponúk:
E-VO, s.r.o., DIGITAL PARK EINSTEINOVA III., Einsteinova 19, 851 01 Bratislava
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie elektronických ponúk v systéme EVO je neverejné, a to z dôvodu použitia elektronickej aukcie v zmysle § 54 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Odstraňovanie bariér vo vodnom toku Žitava, VÚ SKN0018 (3 stupne); stavebné práce

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác. Viac informácií sa nachádza v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác. Viac informácií sa nachádza v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1) Verejny obstaravatel nesmie uzavriet zmluvu s uchadzacom alebo uchadzacmi, ktori maju povinnost zapisovat sa do registra partnerov verejneho sektora a nie su zapisani v registri partnerov verejneho sektora alebo ktorych subdodavatelia alebo subdodavatelia podla osobitneho predpisu, ktori maju povinnost zapisovat sa do registra partnerov verejneho sektora a nie su zapisani v registri partnerov verejneho sektora. 2) Komunikacia medzi verejnym obstaravatelom a zaujemcami/uchadzacmi sa uskutocnuje v slovenskom jazyku pisomne postupom v sulade so zakonom o verejnom obstaravani. Verejny obstaravatel pri zadavani zakazky stanovuje elektronicku komunikaciu, ktora sa realizuje prostrednictvom systemu elektronickeho verejneho obstaravania (system EVO) - https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html 3) Verejny obstaravatel vyluci z verejneho obstaravania uchadzaca alebo zaujemcu, ak na zaklade doveryhodnych informacii ma dovodne podozrenie, ze uchadzac alebo zaujemca uzavrel v danom verejnom obstaravani s inym hospodarskym subjektom dohodu narusajucu hospodarsku sutaz. 4) Verejný obstarávateľ upozorňuje na povinnosť dodržiavania plánu vykonania diela v zmysle článku V návrhu zmluvy o dielo, inštitút zádržného v zmysle článku XVII návrhu zmluvy o dielo, zábezpeky v zmysle článku XVIII návrhu zmluvy o dielo, zmluvných pokút v zmysle článku XXI návrhu zmluvy o dielo a poistenia v zmysle článku XXV návrhu zmluvy o dielo. 5) Vlastná platba bude realizovaná formou bezhotovostného platobného styku na základe daňového dokladu vystaveného úspešným uchádzačom, splatnosť ktorého je do 60 dní odo dňa jeho doručenia verejnému obstarávateľovi. 6) Verejný obstarávateľ upozorňuje, že s ohľadom na zákon číslo 305/2013 Z. z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o e Governmente) v platnom znení nemá prístup do verejných registrov, z ktorých by si v procese vyhodnocovania splnenia podmienok účasti mohol zabezpečiť prístup k dokladom preukazujúcim splnenie podmienok účasti uchádzača v zmysle Zákona o VO. 7) Verejný obstarávateľ podpíše zmluvu o dielo s úspešným uchádzačom až po overení a schválení procesu verejného obstarávania príslušným kontrolným orgánom, ktorý predloží verejnému obstarávateľovi správu z overenia/kontroly verejného obstarávania s vyhlásením, že počas overovania/kontroly verejného obstarávania nebolo zistené podstatné porušenie princípov a postupov verejného obstarávania definovaných právnymi predpismi EÚ a SR pre verejné obstarávanie. 8) Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť verejné obstarávanie, ak nebude mať zabezpečené spolufinancovanie predmetu Zákazky z Európskych štrukturálnych investičných fondov v rámci Operačného programu Kvalita životného prostredia a štátneho rozpočtu. Verejný obstarávateľ situáciu, ak dôjde k zmene finančného krytia zákazky považuje za dôvod hodný osobitného zreteľa pre zrušenie verejného obstarávania.