Vyhlásené obstarávanie

Riešenie dopravy a technického stavu ul. S. Chalupku, Topoľčany


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Topoľčany
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
185 198,98
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233120-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. Jún 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
2. Júl 2019
Dátum otvárania ponúk:
2. Júl 2019
Ponuka musí platiť do:
31. December 2019
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad v Topoľčanoch - Nám. M. R. Štefánika 1/1, 955 01 Topoľčany
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania ponúk sa môže zúčastniť len uchádzač (štatutárny zástupca uchádzača alebo ním splnomocnená osoba), ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Fyzická osoba zastupujúca uchádzača sa preukáže identifikačným dokladom a listinným oprávnením konať za uchádzača. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zmeniť termín otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Riešenie dopravy a technického stavu ul. S. Chalupku, Topoľčany

Opis obstarávania

Navrhuje sa rekonštrukcia asfaltového krytu vyfrézovaním jestvujúceho asfaltového krytu a položením nového asfaltového krytu. Na zlepšenie statickej dopravy sa navrhuje rozšíriť vozovku o parkovacie státia s pozdĺžnym radením vozidiel. Údaje o stavbe Rekonštrukcia vozovky 913 m2 Pešia zóna 179 m2 Chodník 583 m2 Parkovisko 177 m2 Verejné osvetlenie komunikácie 10 svietidiel Členenie stavby na stavebné objekty SO 01 Komunikácia a chodník SO 02 Verejné osvetlenie SO 03 Sadovnícke úpravy. Navrhuje sa rekonštrukcia asfaltového krytu vyfrézovaním jestvujúceho asfaltového krytu a položením nového asfaltového krytu. Na zlepšenie statickej dopravy sa navrhuje rozšíriť vozovku o parkovacie státia s pozdĺžnym radením vozidiel. Údaje o stavbe Rekonštrukcia vozovky 913 m2 Pešia zóna 179 m2 Chodník 583 m2 Parkovisko 177 m2 Verejné osvetlenie komunikácie 10 svietidiel Členenie stavby na stavebné objekty SO 01 Komunikácia a chodník SO 02 Verejné osvetlenie SO 03 Sadovnícke úpravy Bližšie uvedené v súťažných podkladoch a sprievodnej dokumentácii.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ môže zrušiť verejné obstarávanie v zmysle § 57 zákona č. 343/2015 o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len "zákon") a aj vtedy, ak sa zmenili okolnosti, za ktorých sa vyhlásilo verejné obstarávanie, ak sa v priebehu postupu verejného obstarávania vyskytli dôvody hodné osobitného zreteľa, pre ktoré nemožno od verejného obstarávateľa požadovať, aby vo verejnom obstarávaní pokračoval, najmä ak sa zistilo porušenie tohto zákona, ktoré má alebo by mohlo mať zásadný vplyv na výsledok verejného obstarávania, ak nebolo predložených viac ako dve ponuky alebo ak navrhované ceny v predložených ponukách sú vyššie ako predpokladaná hodnota. Ponuky sa predkladajú elektronicky prostredníctvom systému EVO. Všetky informácie sú uvedené v súťažných podkladoch, vložených do elektronického systému EVO. Zábezpeka sa v tomto postupe verejného obstarávania vyžaduje - bližšie uvedené v súťažných podkladoch. Záujemcovia môžu vykonať ohliadku miesta realizácie, aby získali všetky informácie, ktoré budú potrebovať na prípravu a spracovanie ponuky. Výdavky spojené s ohliadkou miesta dodania predmetu zákazky idú na ťarchu uchádzača. Nevykonanie obhliadky nebude brané ako dôvod nepochopenia predmetu zákazky. Obhliadku miesta realizácie si záujemca v prípade záujmu uskutoční v ľubovoľnom čase, nakoľko sa jedná o verejný priestor. Proces verejného obstarávania je v podmienkach Slovenskej republiky regulovaný zákonom č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý je verejne dostupný na internetovej stránke Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy. Tu sa záujemca a uchádzač dozvie o všetkých možnostiach ako je možné preukázať splnenie podmienok účasti. Tento právny predpis takisto upravuje procesný postup verejného obstarávateľa vo verejnom obstarávaní. V prípade otázok na výklad právneho predpisu je možné obrátiť sa na Úrad pre verejné obstarávanie so žiadosťou o metodické usmernenie. Verejný obstarávateľ postupuje vo verejnom obstarávaní podľa postupov, ktoré vyplývajú zo znenia zákona a snaží sa zohľadňovať metodické pokyny Úradu pre verejné obstarávanie, ktoré sú mu známe v čase realizácie postupu verejného obstarávania.