Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia budovy Koruna, bývalý kláštor Paulánov v Šamoríne II


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Šamorín
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
823 507,28
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212314-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
3. Apríl 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
29. Apríl 2019
Dátum otvárania ponúk:
29. Apríl 2019
Ponuka musí platiť do:
31. December 2019
Miesto otvárania ponúk:
Elektronický portál www.ezakazky.sk
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné - uchádzačom, ktorí predložili ponuky prostredníctvom portálu https://www.ezakazky.sk/polonyi/index.cfm?Module=Item&Page=Item&Area=participate&ItemID=69839498, bude v lehote na otváranie ponúk umožnený prístup k návrhu na plnenie kritérií všetkých predložených ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Áno
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia budovy Koruna, bývalý kláštor Paulánov v Šamoríne II

Opis obstarávania

Predmetom projektu je rekonštrukcia budovy Koruna, bývalý kláštor Paulánov v Šamoríne, ktorý sa nachádza v centrálnej časti mesta Šamorín na ulici Hlavná ul. 808/46, Šamorín.. Riešená lokalita je súčasťou katastrálneho územia Šamorín. Kostol Nanebovstúpenia Panny Márie s bývalým kláštorom Paulánov sa nachádza v historickom jadre mesta Šamorín, v tesnej blízkosti centrálneho námestia. Komplex je situovaný na nároží Hlavnej a Kláštornej ulice na terénnom svahu. V projekte riešené stavebné objekty sú situované na parcelách č. 2607/1 zastavané plochy a nádvoria (severné a západné krídlo kláštora), č. 2607/2 zastavané plochy a nádvoria (nádvorie kláštora), č. 2607/3 zastavané plochy a nádvoria (kostolné východné krídlo kláštora), 2610/4 zastavané plochy a nádvoria (uličný priestor Hlavnej ulice s miestnou komunikáciou). Budova bola stavaná do radovej uličnej zástavby so severným krídlom spolu s hlavnou fasádou rímskokatolíckeho kostola. Severné, západné a južné krídlo kláštora spolu s kostolom na východnej strane komplexu ohraničujú nádvorie so štvoruholníkovým pôdorysným tvarom. Hlavný stup do objektu je na severovýchodnej fasáde severného krídla. Ostatné hospodárske vstupy sú na juhovýchodnej a juhozápadnej fasáde južného krídla. Terén okolo celého komplexu má mierny spád od severného krídla smerom k juhozápadnému. Terén pred severovýchodnou fasádou severného krídla a na nádvorí nie je upravený. V minulosti boli zbúrané všetky nežiadané prístavby kláštora v nádvorí a boli odstránené nadbytočné navážky terénu v nádvorí a pred uličnou fasádou. Podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Zhotoviteľ je povinný strpieť výkon kontroly/auditu súvisiaceho s uskutočnenými stavebnými prácami kedykoľvek, počas celej doby platnosti projektu a to oprávnenými osobami. Súťažné podklady sú dostupné na profile obstarávateľa na stránke https://www.uvo.gov.sk/profily. Predmetné verejné obstarávanie bude realizované ako podlimitná zákazka na stavebné práce. Komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní sa uskutočňuje písomne, prostredníctvom elektronických prostriedkov v zmysle § 20 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní. Komunikácia vrátane doručovania pre účely tohto verejného obstarávania sa bude uskutočňovať spôsobom určeným funkcionalitou elektronického nástroja eZakazky na portáli www.ezakazky.sk, https://www.ezakazky.sk/polonyi/index.cfm?Module=Item&Page=Item&Area=participate&ItemID=69839498 Súťažné podklady budú každému zaregistrovanému záujemcovi k dispozícii na komunikačnom elektronickom portáli www.ezakazky.sk bez obmedzenia od okamihu registrácie v príslušnej zákazke. Spôsob vyžiadania a poskytnutia súťažných podkladov: a) hospodársky subjekt zadá do internetového vyhľadávača elektronickú adresu https://www.ezakazky.sk/polonyi/index.cfm?Module=Item&Page=Item&Area=participate&ItemID=69839498, b) klikne na názov zákazky, c) klikne na Žiadosť o účasť/o súťažné podklady, d) prihlási sa do systému nasledovným spôsobom: d1) ak už hospodársky subjekt má v systéme zriadené konto prihlási sa priamo svojimi, už poskytnutými prihlasovacími údajmi (v prípade zabudnutých prihlasovacích údajov zvolí možnosť zaslania prihlasovacích údajov elektronicky na elektronickú adresu); d2) ak ešte hospodársky subjekt nemá zriadené konto v systéme, klikne na Registrácia a postupuje podľa pokynov uvedených pre registráciu v systéme priamo na internetovej stránke https://www.ezakazky.sk/polonyi/index.cfm?Module=Item&Page=Item&Area=participate&ItemID=69839498. Vyššie uvedený postup povinnej registrácie na portáli ezakazky platí aj v prípade, ak hospodársky subjekt získa súťažné podklady z Profilu verejného obstarávateľa na stránke UVO alebo iným spôsobom. Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ vyžaduje zábezpeku vo výške 20.000.- €. Podrobnosti o jej zložení budú uvedené v súťažných podkladoch. Predmetné verejné obstarávanie nie je žiadne z uvedených možností (zelené, inovácia, sociálne aspekty).