Vyhlásené obstarávanie

Revitalizácia medziblokových priestorov sídliska Majerský rad v meste Krupina


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Krupina
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
505 234,22
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
25. Marec 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
12. Apríl 2019
Dátum otvárania ponúk:
12. Apríl 2019
Ponuka musí platiť do:
12. Marec 2020
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Krupina, Svätotrojičné nám. 4/4, 963 01 Krupina
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť oprávnení zástupcovia uchádzača. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 8

Výsledky

Revitalizácia medziblokových priestorov sídliska Majerský rad v meste Krupina

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je revitalizácia medziblokových priestorov na sídlisku Majerský rad v Krupine. Súčasťou zákazky budú nasledovné stavebné objekty: SO 01 Rekonštrukcia chodníkov SO 01-01 Rekonštrukcia asfaltového chodníka, obnova vrchnej asfaltovej vrstvy vrátane doplnenia obrubníkov SO 01-02Rekonštrukcia štrkového chodníka na chodník zo štrkového trávnika (tzv. schotterrasen) SO 01-03Rekonštrukcia panelového na asfaltový chodník SO 02 Obnova detských ihrísk, viacúčelových plôch pre pohybové aktivity a mobiliáru SO 02-01Obnova detských ihrísk, viacúčelových plôch pre pohybové aktivity prvky detského ihriska, fitnes SO 02-02Obnova mobiliáru SO 03 Rekonštrukcia verejného osvetlenia SO 04 Revitalizácia verejnej zelene SO 04-01Rekultivácia existujúcich zatrávnených plôch SO 04-02Výsadba drevín SO 04-03Výsadba okrasných krov a živých plotov Podrobne bude predmet zákazky popísaný v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je revitalizácia medziblokových priestorov na sídlisku Majerský rad v Krupine. Súčasťou zákazky budú nasledovné stavebné objekty: SO 01 Rekonštrukcia chodníkov SO 01-01 Rekonštrukcia asfaltového chodníka, obnova vrchnej asfaltovej vrstvy vrátane doplnenia obrubníkov SO 01-02Rekonštrukcia štrkového chodníka na chodník zo štrkového trávnika (tzv. schotterrasen) SO 01-03Rekonštrukcia panelového na asfaltový chodník SO 02 Obnova detských ihrísk, viacúčelových plôch pre pohybové aktivity a mobiliáru SO 02-01Obnova detských ihrísk, viacúčelových plôch pre pohybové aktivity prvky detského ihriska, fitnes SO 02-02Obnova mobiliáru SO 03 Rekonštrukcia verejného osvetlenia SO 04 Revitalizácia verejnej zelene SO 04-01Rekultivácia existujúcich zatrávnených plôch SO 04-02Výsadba drevín SO 04-03Výsadba okrasných krov a živých plotov Podrobne bude predmet zákazky popísaný v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1.) Postup zadávania podlimitnej zákazky sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom informačného systému EVO na https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html verzia 18.0. Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v systéme EVO a pre úspešné predkladanie ponúk je, aby mal uchádzač príslušné technické a odborné predpoklady technické vybavenie a odborné ovládanie systému EVO. Potrebné technické vybavenie a požiadavky na používanie systému EVO sú zadefinované a zverejnené na portáli EVO v časti Príručky a odporúčania pre systém EVO: https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html. 2.) Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa myslí, kedy bola správa doručená uchádzačovi do systému EVO a nie kedy si ju uchádzač prečítal. 3.) V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa systému EVO môžu záujemcovia/uchádzači kontaktovať helpdesk_evo@uvo.gov.sk 4.) Na zákazku sa vyžaduje zábezpeka vo výške 13 000,00 EUR Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 5.) Uchádzač pri preukázaní splnenia podmienok účasti môže v súlade s § 39 využiť jednotný európsky dokument (JED) alebo čestným vyhlásením v zmysle § 114 ods. 1 Zákona o VO.