Vyhlásené obstarávanie

Cyklotrasa Brezno - Valaská


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Brezno
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 430 568,81
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233160-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
8. Marec 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Marec 2019
Dátum otvárania ponúk:
27. Marec 2019
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
sídlo verejného obstarávateľa: Nám. gen. M. R. Štefánika 1, 977 01 Brezno
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní (sprístupnení) ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou poverenou na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Výsledky

Cyklotrasa Brezno - Valaská

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vybudovanie cyklotrasy Brezno - Valaská pozostávajúcej z dvoch vetiev: - vetvy A - v dĺžke 6 787,04 m spájajúcej železničnú stanicu s obcou Valaská - vetvy B - v dĺžke 1 957,55 m spájajúcej železničnú stanicu s centrálnou časťou mesta a zahŕňajúcej aj lávku pre cyklistov v celkovej dĺžke 648 m so šírkou mostovky 3 m.. Predmetom zákazky je vybudovanie cyklotrasy Brezno - Valaská pozostávajúcej z dvoch vetiev: - vetvy A - v dĺžke 6 787,04 m spájajúcej železničnú stanicu s obcou Valaská - vetvy B - v dĺžke 1 957,55 m spájajúcej železničnú stanicu s centrálnou časťou mesta a zahŕňajúcej aj lávku pre cyklistov v celkovej dĺžke 648 m so šírkou mostovky 3 m.

Doplňujúce informácie

1. Podľa § 114 ods. 1 uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom Jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 zákona o verejnom obstarávaní alebo čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. Ak uchádzač predbežne nahradí na preukázanie splnenia podmienok účasti JED-om, verejný obstarávatel' obmedzuje informácie požadované k podmienkam účasti (JED časť IV: Podmienky účasti, oddiel A až D) na jedinú otázku s odpoveďou áno alebo nie (alfa: Globálny údaj pre všetky podmienky účasti), t. j. či hospodársky subjekt spĺňa všetky určené podmienky účasti. JED a manuál na jeho vyplnenie sú zverejnené na stránke Úradu pre verejné obstarávanie https://www.uvo.gov.sk/jednotny-europsky-dokument-pre-verejne-obstaravanie-602.html. 2. Verejný obstarávateľ vyžaduje od uchádzačov podľa § 46 ods. 1 zákona zábezpeku vo výške 33 000 €. 3. Verejný obstarávateľ realizuje toto verejné obstarávanie prostredníctvom elektronických prostriedkov informačného systému EVO, prevádzkovaného Úradom pre verejné obstarávanie. Hospodársky subjekt, ktorý má záujem o účasť v tomto verejnom obstarávaní (https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/419839), musí byť v informačnom systéme Úradu pre verejné obstarávanie zaregistrovaný. Podrobné informácie o informačnom systéme EVO sú zverejnené na webovom portáli Úradu pre verejné obstarávanie (https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky- 5f7.html). 4. Verejný obstarávateľ neposkytuje súťažné podklady v listinnej forme, ani ich nezasiela e-mailom. Súťažné podklady sú bez obmedzenia a bez poplatkov prístupné v profile verejného obstarávateľa na stránke ÚVO na adrese uvedenej v bode I.3 tejto výzvy (zmluva, návrh na plnenie kritéria, výkaz výmer, formuláre Subdodávatelia a subdodávky a Potvrdenie o uspokojivom vykonaní stavebných prác v editovateľnej forme vo worde/exceli). Rovnakým spôsobom budú prístupné aj všetky prípadné vysvetlenia informácií potrebných na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti. 5. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie a podmienky plnenia zmluvy je predmetné verejné obstarávanie zelené VO.