Vyhlásené obstarávanie

Stredná zdravotnícka škola Liptovský Mikuláš - Stavebné úpravy školy – I. a II. Etapa


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Žilinský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
3 714 862,53
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
26. Február 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
1. Apríl 2019
Dátum otvárania ponúk:
1. Apríl 2019
Ponuka musí platiť do:
30. Marec 2020
Miesto otvárania ponúk:
Žilinský samosprávny kraj, Komenského 48, 011 09 Žilina
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na sprístupnení elektronických ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Bližšie informácie v Súťažných podkladoch v bode 23.2..
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Výsledky

Stredná zdravotnícka škola Liptovský Mikuláš - Stavebné úpravy školy – I. a II. Etapa

Opis obstarávania

Predmetom zákazky ,,Stredná zdravotnícka škola Liptovský Mikuláš Stavebné úpravy školy I. a II. Etapa sú stavebné úpravy všetkých školských objektov okrem telocvične v areáli Strednej zdravotníckej školy, Vrbická 632, 032 01,Liptovský Mikuláš, parc. č. 757/1, 749/1, v rozsahu prác a dodávok podľa projektovej dokumentácie (ďalej tiež ako ,,PD) a zmluvných podmienok.. Predmetom zákazky ,,Stredná zdravotnícka škola Liptovský Mikuláš Stavebné úpravy školy I. a II. Etapa sú stavebné úpravy všetkých školských objektov okrem telocvične v areáli Strednej zdravotníckej školy, Vrbická 632, 032 01,Liptovský Mikuláš, parc. č. 757/1, 749/1, v rozsahu prác a dodávok podľa projektovej dokumentácie (ďalej tiež ako ,,PD) a zmluvných podmienok. Areál dnešnej Strednej zdravotníckej školy (SZŠ) je situovaný v Liptovskom Mikuláši na ulici Vrbická v južnej časti centra mesta a priestorovo spadá (čiastočne) do centrálnej mestskej zóny (CMZ) mesta. Hlavnou prístupovou komunikáciou je Vrbická ulica, ktorá obsluhuje frontálnu fasádu objektu (zo strany hlavného vstupu) a zároveň z tejto odbočuje miestna obslužná komunikácia (J.L. Bellu), ktorou je obsluhovaný vnútroblok s napojením na zadný vstup do objektov školy. Predmetom zákazky sú stavebné úpravy všetkých školských objektov okrem telocvične. Rozsah stavebných úprav predstavuje komplexnú modernizáciu budovy školy, ktorá zahŕňa výmenu obalových konštrukcií obvodového, strešného plášťa ako aj okenných konštrukcií so zámerom zlepšenia energetickej hospodárnosti školy. Existujúce átrium bude prestrešené, čím sa z neho stane interiérový komunikačný priestor. Tiež budú odstránené vnútorné montované deliace konštrukcie, nášľapné vrstvy podláh, podhľady a následne budú nahradené novými v novom dispozičnom riešení objektu, ktoré v maximálne možnej miere rešpektuje požiadavky investora, ale tiež danosti existujúcej stavby. Súčasťou stavby je aj debarierizácia priestorov vytvorením nových rámp pre imobilných pri hlavnom vstupe aj pri vstupe do telocvične. V priestore átria je navrhnutý nový výťah. Z hľadiska technického zariadenia budovy budú všetky inštalácie TZB (zdravotechnika, vykurovanie, vzduchotechnika, elektroinštalácia, bleskozvod) vybudované kompletne nanovo, vrátane nového vybavenia plynovej kotolne. Napojenia na inžinierske siete ostávajú pôvodné, rieši sa len prekládka plynovej prípojky, ktorá bola vedená po fasáde objektu a prekladá sa do zeme. Exteriér objektu bude kompletne modernizovaný, riešený v súčasných materiáloch ľahkého obvodového plášťa s opláštením plechovými kazetami, fasádnymi doskami z vysokotlakého laminátu a v mieste existujúcich murovaných stien bude doplnený kontaktným zatepľovacím systémom s povrchovou úpravou v omietke.

Doplňujúce informácie

1. Postup zadávania zákazky podlimitným postupom sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom IS EVO na www.uvo.gov.sk . 2. Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa myslí, kedy bola správa doručená uchádzačovi do IS EVO a nie kedy si ju uchádzač prečítal. 3. V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa IS EVO môžu záujemcovia/uchádzači kontaktovať helpdesk_evo@uvo.gov.sk 4. Uchádzači pri preukázaní splnenia podmienok účasti môžu v súlade s § 39 využiť jednotný európsky dokument (JED) alebo v súlade s § 114 ods. V prípade, ak uchádzač použije jednotný európsky dokument (JED) je ho povinný vyplniť v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ povoľuje vyplniť oddiel časti 4 - globálny údaj. Doklady a dokumenty dočasne nahradené JED musia preukazovať stav platný k dátumu predkladania ponúk. 5. Verejný obstarávateľ v súlade s § 112 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní vyhodnotenie splnenia podmienok účasti podľa § 40 a § 152 sa uskutoční po vyhodnotení ponúk podľa § 53 ZVO. 6. Verejný obstarávateľ odporúča vykonať obhliadku miesta poskytovania služieb predmetu zákazky, aby si sami overili a získali potrebné informácie, nevyhnutné na prípravu a spracovanie ponuky. Bližšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch, bod 14. 7. Verejný obstarávateľ vyžaduje zábezpeku vo výške 100 000,00 Eur. Bližšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch, bod.16. 8. Úspešný uchádzač najneskôr v čase uzavretia Zmluvy uvedie údaje o všetkých známych subdodávateľoch v súlade s § 41, ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní. 9. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého subdodávatelia a subdodávatelia podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 10. Úrad pre verejné obstarávanie (ďalej len úrad) oznamuje, že do modernizovaného informačného systému EVO ver. 18.0, bola dňa 13.12.2018 implementovaná nová funkcionalita v súvislosti s registráciou hospodárskych subjektov (ďalej len HS) do tohto systému.". Bližšie informácie na https://www.uvo.gov.sk/uvod/aktualne-temy-2a8.html?id=421