Vyhlásené obstarávanie

„Rekonštrukcia telocvične a prístavba sociálneho zázemia“ – Gymnázium A. V. Levice


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nitriansky samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
416 390,17
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214220-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
24. Január 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Február 2019
Dátum otvárania ponúk:
13. Február 2019
Ponuka musí platiť do:
31. December 2019
Miesto otvárania ponúk:
Nitriansky samosprávny kraj, Rázusova 2A, 949 01 Nitra, zasadačka, 2. posch.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 8

Výsledky

„Rekonštrukcia telocvične a prístavba sociálneho zázemia“ – Gymnázium A. V. Levice

Opis obstarávania

Investičná akcia je v zmysle projektovej dokumentácie členená na dva stavebné objekty: SO.01 - Rekonštrukcia pôvodnej telocvične SO.02 - Prístavba sociálneho zázemia. Objekt: SO. 01 Objekt SO.01 je jednopodlažná stavba, pozostávajúca z telocvičnej haly a sociálneho zázemia priamo prepojený s budovou školy. Rekonštrukčné práce na danom objekte budú pozostávať najmä z nasledovných prác: - nové omietky + kompletné zateplenie stien, vysprávky a oprava ríms nefunkčné zvody - zateplenie a úprava strechy(vybúranie atiky, nový detail riešenia rimsy), nový odkvapový systém - bleskozvod - nová odpružená podlaha(roštová), hydroizolácia - kompletná úprava omietok (steny, stropy), sanácia železobetónového stropu - elektroinštalácia - rozvody kúrenia a výmena vykurovacích telies - nové roštové kryty radiátorov - VZT odsávacie jednotky Objekt: SO. 02 Objekt SO.02 je v zmysle projektovej dokumentácie jednopodlažná budova riešená ako novostavba priamo prepojená s pôvodnou telocvičňou (objekt SO.01) Stavebné práce na novostavbe sociálneho zázemia budú nasledovné: - zemné práce (výkop základových pásov, odkopávky a prekopávky) - betonáž základových pásov, dosiek výstuž základových pásov, , - nosné murivo z tehál pálených, preklady keramické (železobetónové), - dodávka a montáž stropnej konštrukcie a stužujúcich vencov - úpravy povrchov (vnútorné omietky, vonkajšie omietky so zateplením), podlahy - izolácie proti vode a zemnej vlhkosti, tepelné izolácie striech a podláh - obklady a dlažby - zdravotechnika a vykurovanie - dodávka a montáž stolárskych výrobkov (dvere a okná) - maľby a nátery Objekt SO.03 Spevnené plochy a oplotenie nie je predmetom realizácie, a preto nebude zahrnutý do rozpočtu.

Doplňujúce informácie

1. Zábezpeka sa nevyžaduje. 2. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačom v zmysle § 20 ods. 2 ZVO sa bude uskutočňovať elektronicky prostredníctvom Informačného systému ActiceProcurement Úradu Nitrianskeho samosprávneho kraja (ďalej IS AP UNSK) na portáli https://unsk.fo.e-obstaranie.sk. Registrácia do portálu https://unsk.fo.e-obstaranie.sk. je základom a povinnosťou záujemcu/uchádzača pre možnosť využívania všetkých nástrojov a služieb, ktoré portál ponúka a využíva pri elektronickom predkladaní ponúk a elektronickej komunikácii medzi verejným obstarávateľom a záujemcom/uchádzačom. Používateľská príručka pre registráciu hospodárskych subjektov na portál IS AP UNSK Manuál_Registrácia hospodárskeho subjektu - bude prístupná hospodárskym subjektom na portáli IS AP UNSK v záložke Manuály na adrese: https://unsk.fo.e-obstaranie.sk Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch.