Vyhlásené obstarávanie

Prístavba budovy MŠ Dvory nad Žitavou a stavebno-technické úpravy areálu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Dvory nad Žitavou
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
192 473,18
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
13. Jún 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
9. Júl 2018
Dátum otvárania ponúk:
9. Júl 2018
Ponuka musí platiť do:
30. November 2018
Miesto otvárania ponúk:
Smetanova 9, 040 01 Košice
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač sa preukáže preukazom totožnosti a kópiou dokladu o oprávnení podnikať, poverený zástupca uchádzača sa preukáže aj splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 120

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zhotovenie diela: Prístavba budovy MŠ Dvory nad Žitavou a stavebno-technické úpravy areálu, a to najmä rekonštrukcia a prístavba ďalšej piatej triedy v zadnej časti objektu MŠ pri pavilóne Kuchyne a zázemia MŠ v obci Dvory nad Žitavou a úpravy areálu. Verejný obstarávateľ požaduje, aby bola zákazka riešená bezbariérovo. Predmetom zákazky sú aj úpravy areálu ako aj dodávka žalúzii tak, ako sú uvedené vo výkaze výmer.. Stavebné práce budú uskutočnené v rozsahu výkazu-výmer a za podmienok podľa projektovej dokumentácie. Stavba bude prebiehať za plnej prevádzky materskej školy, čo je potrebné zohľadniť pri postupe prác. Podrobné informácie sú uvedené v Prílohe č. 5 súťažných podkladov: Projektová dokumentácia Stavebný dozor si zabezpečí verejný obstarávateľ sám, na vlastné náklady.Lezecká preliezačka, 1 ks; Lanový prvok, 1 ks; Hojdačka, 1 ks; Pružinová hojdačka, 1 ks; Montáž a osadenie, 1 ks; Opis vybavenia detského ihriska je uvedený v Prílohe č. 5-2 súťažných podkladov. Množstvá jednotlivých položiek sú uvedené v Prílohe č. 6-2 súťažných podkladov

Doplňujúce informácie

VI.3.1) K súťažným podkladom je umožnený prístup elektronickými prostriedkami v systéme JOSEPHINE na adrese https://josephine.proebiz.com v lehote podľa bodu IV.2.2. VI.3.2) Žiadosť o vysvetlenie informácií potrebných na vypracovanie ponuky, návrhu a na preukázanie splnenia podmienok účasti (ďalej len žiadosť o vysvetlenie): Lehota na doručenie žiadosti o vysvetlenie: Dostatočne vopred pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk, tak, aby bolo umožnené verejnému obstarávateľovi poskytnúť vysvetlenie informácií potrebných na vypracovanie ponuky, návrhu a na preukázanie splnenia podmienok účasti všetkým záujemcom, ktorí sú mu známi najneskôr šesť dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. Spôsob predloženia žiadosti o vysvetlenie a poskytnutia vysvetlenia: elektronickými prostriedkami v systéme JOSEPHINE na adrese https://josephine.proebiz.com. Odporúča sa záujemcom, ktorí chcú byť informovaní o prípadných aktualizáciách týkajúcich sa konkrétneho obstarávania prostredníctvom notifikačných e-mailov, aby v danom obstarávaní po prihlásení sa do systému, zaklikli tlačidlo ZAUJÍMA MA TO. VI.3.3) Verejný obstarávateľ nie je povinný v rámci dorozumievania podľa bodov VI.3.1 a VI.3.2 komunikovať so záujemcami písomne v listinnej forme. VI.3.4) Zábezpeka ponúk sa nevyžaduje. VI.3.5) Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač v ponuke uviedol podiel zákazky, ktorý má v úmysle zadať subdodávateľom, navrhovaných subdodávateľov a predmety subdodávok. Ak uchádzač predkladá ponuku na časť č. 1, verejný obstarávateľ vyžaduje, aby navrhovaný subdodávateľ spĺňal podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia a neexistovali u neho dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7 ZVO; oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu sa preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorý má subdodávateľ plniť. VI.3.6) Verejný obstarávateľ vyhlasuje, že obmedzuje požadované informácie o podmienkach účasti, v časti IV. podmienky účasti Jednotného európskeho dokumentu na jednu otázku s odpoveďou áno/nie, t.j. či hospodársky subjekt spĺňa všetky požadované podmienky účasti. VI.3.7) Verejné obstarávanie nie je zeleným verejným obstarávaním, nie je obstarávaním inovácií, nie je zamerané na sociálne aspekty.