Vyhlásené obstarávanie

Protipovodňová ochrana obce Čaňa - SO 09, SO 10


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Čaňa
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
988 769,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45246400-7
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
28. November 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
27. December 2018
Dátum otvárania ponúk:
27. December 2018
Ponuka musí platiť do:
31. December 2019
Miesto otvárania ponúk:
LEDAS s.r.o., Ferka Urbánka 10,A, 917 01 Trnava
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je vzhľadom na použitie elektronickej aukcie a s odvolaním sa na § 114 ods. 10 zákona o verejnom obstarávaní neverejné a údaje z otvárania ponúk sa nezverejňujú a zápisnica z otvárania ponúk sa uchádzačom neposiela.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Áno
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výber zhotoviteľa diela pre realizáciu projektu: Protipovodňová ochrana obce Čaňa Stavba pozostáva z nasledujúcich stavebných objektov: SO 10 - Nadvýšenie jestvujúcej ochrannej hrádze SO 09- Nadvýšenie prístupovej cesty k ČOV. Realizácia zákazky bude podľa projektovej dokumentácie a výkazu výmer, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou súťažných podkladov.. SO 09- Nadvýšenie prístupovej cesty k ČOV K ČOV Čaňa, južne od obce je vybudovaná prístupová cesta na násype, ktorá spolu s konštrukciou štrkovej vozovky je vysoký cca 1,0 až 1,5 m nad okolitým terénom. Jej nadvýšením na kótu 175,00 až 175,20 m n.m. Predmetná cesta na násype bude tvoriť protipovodňovú hrádzu z juhovýchodnej strany obce. Je pokračovaním bude SO 10 Nadvýšenie jestvujúcej hrádze. SO 10 - Nadvýšenie jestvujúcej ochrannej hrádze Pokračovaním SO 09 je jestvujúca zemná hrádza dlhá 1675,5 m, vedúca po koniec katastra obce Čaňa, smerom k rieke Hornád. Hrádza v súčasnosti je zdevastovaná jednak poľnohospodárskou činnosťou a následne prirodzenou eróziou. V mnohých úsekoch bol porušený profil hrádze prejazdom poľnohospodárskych mechanizmov. Predmetný objekt taktiež zohľadňuje nové hydrologické informácie, preto rieši nadvýšenie koruny hrádze a to nasledovne: kóta koruny hrádze na začiatku, t.j. pri ČOV Čaňa je 175,00 m n.m a na konci úseku je 173,2 m. Stavebné práce sú detailne popísané projektovou dokumentáciou a rozsah špecifikovaný výkazom výmer. Projektová dokumentácia vrátane výkazu výmer sú uverejnené aj v profile verejného obstarávateľa.

Doplňujúce informácie

1.Podmienky a pravidlá neupravené v tejto výzve, v súťažných podkladoch (SP) a v procese verejného obstarávania sa riadia zákonom č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. 2.K súťažným podkladom sa poskytuje neobmedzený, úplný a priamy prístup prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa na stránke www.uvo.gov.sk. 3. Toto verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému elektronického verejného obstarávania IS ÚVO, ktorý je dostupný na adrese: https://www.uvo.gov.sk/ Pre účasť na elektronickom verejnom obstarávaní, resp. komunikáciu v systéme a pre elektronické predkladanie ponuky prostredníctvom systému IS ÚVO - EVO je potrebné: - ak uchádzač nemá konto v IS ÚVO je potrebné vytvoriť si účet - v prípade ak hospodársky subjekt, za ktorého predkladáte ponuku/realizujete inú komunikáciu podľa ZVO, ešte nie je zaregistrovaný v IS ÚVO, je potrebné ho zaregistrovať link: https://www.uvo.gov.sk/private/hospodarske-subjekty/add 3.Uchádzač alebo osoba, ktorej zdroje majú byť použité na preukázanie splnenia podmienok účasti postavenia môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti (Odd III.1 tejto výzvy) čestným vyhlásením resp. Jednotným európskym dokumentom (JED) podľa §39. Z uchádzačom predloženého predmetného dokumentu musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované v čestnom vyhlásení resp. JED-om. 4.Komunikácia vrátane doručovania pre účely tohto verejného obstarávania sa bude uskutočňovať spôsobom určeným funkcionalitou elektronického nástroja EVO na portáli www.uvo.gov.sk. 5.Vyžaduje sa zloženie zábezpeky podľa §46 zákona č. 343/2015 . Uchádzač zloží zábezpeku za predmet zákazky 100.000,00 EUR (slovom stotisíc €). Uchádzač predloží vo svojej ponuke doklad o zložení finančných prostriedkov na účet verejného obstarávateľa podľa pokynov uvedených v súťažných podkladoch alebo predloží doklad o vystavení bankovej záruky. 6.Uchádzač predkladá v ponuke aj vyplnenú zmluvu spolu s prílohami: rozpočet a harmonogram, tak ako je uvedené v súťažných podkladoch. 7.Verejný obstarávateľ pri zadávaní tejto zákazky požaduje dodržiavať Etický kódex záujemcu/uchádzača vo verejnom obstarávaní, ktorý je zverejnení na http://www.uvo.gov.sk/eticky-kodex-zaujemcu-uchadzaca-54b.html. 9.Iné meny ako EUR sa prepočítajú na EUR podľa denného kurzu ECB - Európskej centrálnej banky) k poslednému dňu aktuálneho hospodárskeho roka. Uchádzač je zároveň povinný v ponuke podrobne zdokumentovať prepočítavací postup pri každom doklade, v ktorom sa prepočet meny vykonal. 8. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní podľa § 37 ods. 3 ZVO. 9. Verejný obstarávateľ požaduje od úspešného uchádzača certifikát BS 10500 Systém antikorupčného manažérstva vydaný nezávislou inštitúciou alebo iný rovnocenný doklad/certifikát. 10.Ďalšie informácie sú v Súťažných podkladoch, pretože z kapacitných dôvodov tohto formulára ich nie je možné zverejniť.