Vyhlásené obstarávanie

Mestá odolné na dopady zmeny klímy - Ozelenenie a tienenie lávky na Starohájskej ulici v Trnave II.


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Trnava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
434 869,30
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45221113-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
6. December 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Január 2019
Dátum otvárania ponúk:
15. Január 2019
Ponuka musí platiť do:
31. Júl 2019
Miesto otvárania ponúk:
Trnava, Mestský úrad v Trnave, Trhová ul. č. 3, I. posch., miestnosť č. 142
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania ponúk sa môže zúčastniť len uchádzač (štatutárny zástupca uchádzača alebo ním splnomocnená osoba), ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Fyzická osoba zastupujúca uchádzača sa preukáže identifikačným dokladom a listinným oprávnením konať za uchádzača. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo posunúť termín otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 3

Výsledky

Mestá odolné na dopady zmeny klímy - Ozelenenie a tienenie lávky na Starohájskej ulici v Trnave II.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je ozelenenie lávky pre peších. Projekt navrhuje sústavu tieniacich konštrukcií, ktoré v kombinácii s vegetáciou a drevenými lamelami vytvoria na lávke zatienené miesta a uľahčia pohyb osôb hlavne v čase horúčav. Členenie stavby na stavebné objekty: E.2 Tieniace konštrukcie E.3 Verejné osvetlenie E.4 Záhradná architektúra E.5 Malá architektúra mobiliár E.5 Malá architektúra Podrobnejšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch a ich prílohách.. Predmetom zákazky je ozelenenie lávky pre peších. Projekt navrhuje sústavu tieniacich konštrukcií, ktoré v kombinácii s vegetáciou a drevenými lamelami vytvoria na lávke zatienené miesta a uľahčia pohyb osôb hlavne v čase horúčav. Konštrukcie sú osadené na južnej strane lávky a zachytia tak maximum slnečného žiarenia. Na zosilnenie účinnosti sú drevené lamely osadené šikmo, tak aby čo najviac bránili prieniku slnečných lúčov. Po konštrukciách sa budú ťahať popínavé rastliny, ktoré účinok tienenia v letných mesiacoch zosilnia. Záhony na úrovni rastlého terénu budú revitalizované, upravené tak, aby v prípade zrážok boli schopné absorbovať vodu z chodníkov. Revitalizované budú aj nádoby na zeleň na lávke, bude v nich zvýšená mocnosť substrátu, čo umožní výsadbu plnohodnotnej zelene. Realizácia tieniacich konštrukcií neovplyvní dopravu ani iné aktivity v území. Súčasťou stavby je aj rekonštrukcia existujúceho verejného osvetlenia. Rekonštrukcia bude pozostávať z demontáže jestvujúcich svietidiel so stožiarmi, Návrh nových stožiarov verejného osvetlenia, ktoré budú doplnené zemnými svietidlami umiestnenými 3,5-4m od pergol vo voľnom teréne resp. v zeleni. Sadovnícke úpravy tvoria integrálnu súčasť projektu. Počas prác budú revitalizované plochy priľahlé k lávke a tiež zeleň na konštrukcii lávky. Členenie stavby na stavebné objekty: E.1 Tieniace konštrukcie - statika E.2 Tieniace konštrukcie E.3 Verejné osvetlenie E.4 Záhradná architektúra E.5 Malá architektúra mobiliár E.5 Malá architektúra Súčasťou zákazky budú: geodetické zameranie stavby, porealizačné zameranie a geometrický plán (3x), vyhotovené odborne spôsobilým geodetom, v rámci porealizačného zamerania stavby požadujeme zamerať všetky stavebné objekty, siete, zeleň (stromy, trvalkové záhony, popínavé rastliny, mobilné nádoby), terénne úpravy, vypracovanie plánu užívania verejnej práce, náklady na činnosti v rámci plánu organizácie výstavby, náklady na zabezpečenie koordinátora dokumentácie, koordinátora bezpečnosti práce a vypracovanie plánu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, ktorý ustanoví pravidlá na vykonávanie prác na stavenisku a všetky ostatné súvisiace práce a dodávky potrebné k realizácii Diela a k jeho odovzdaniu Zhotoviteľom a prevzatiu Objednávateľom. Podrobnejšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch a ich prílohách.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ môže zrušiť použitý postup zadávania zákazky podľa ustanovení zákona o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ môže zrušiť verejné obstarávanie v zmysle § 57 ZVO a aj vtedy, ak sa zmenili okolnosti, za ktorých sa vyhlásilo verejné obstarávanie, ak sa v priebehu postupu verejného obstarávania vyskytli dôvody hodné osobitného zreteľa, pre ktoré nemožno od verejného obstarávateľa požadovať, aby vo verejnom obstarávaní pokračoval, najmä ak sa zistilo porušenie tohto zákona, ktoré má alebo by mohlo mať zásadný vplyv na výsledok verejného obstarávania, ak nebolo predložených viac ako dve ponuky alebo ak navrhované ceny v predložených ponukách sú vyššie ako predpokladaná hodnota zákazky. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť súťaž, ak mu nebudú poskytnuté nenávratné finančné prostriedky /NFP/. Ponuky sa predkladajú elektronicky prostredníctvom systému JOSEPHINE (webová adresa systému je http://josephine.proebiz.com, kde autentifikovaný uchádzač vkladá ponuku k danej zákazke. Všetky informácie sú uvedené v súťažných podkladoch, vložených do elektronického systému JOSEPHINE. Zábezpeka sa v tomto postupe verejného obstarávania sa nevyžaduje. Záujemcovia môžu vykonať ohliadku miesta realizácie, aby získali všetky informácie, ktoré budú potrebovať na prípravu a spracovanie ponuky. Výdavky spojené s ohliadkou miesta dodania predmetu zákazky idú na ťarchu uchádzača. Nevykonanie obhliadky nebude brané ako dôvod nepochopenia predmetu zákazky. Proces verejného obstarávania je v podmienkach Slovenskej republiky regulovaný zákonom č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý je verejne dostupný na internetovej stránke Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy. Tu sa záujemca a uchádzač dozvie o všetkých možnostiach ako je možné preukázať splnenie podmienok účasti. Tento právny predpis takisto upravuje procesný postup verejného obstarávateľa vo verejnom obstarávaní. V prípade otázok na výklad právneho predpisu je možné obrátiť sa na Úrad pre verejné obstarávanie so žiadosťou o metodické usmernenie. Verejný obstarávateľ postupuje vo verejnom obstarávaní podľa postupov, ktoré vyplývajú zo znenia zákona a snaží sa zohľadňovať metodické pokyny Úradu pre verejné obstarávanie, ktoré sú mu známe v čase realizácie postupu verejného obstarávania. Toto verené obstarávanie je Zelené.