Vyhlásené obstarávanie

Vybudovanie a skvalitnenie technického vybavenia odborných učební ZŠ Tomášov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Tomášov
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
142 580,61
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39162200-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
12. November 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
27. November 2018
Dátum otvárania ponúk:
27. November 2018
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2019
Miesto otvárania ponúk:
Verejné otváranie ponúk sa uskutoční v zasadacej miestnosti obce na adrese uvedenej v bode 1 SP.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač sa preukáže na otváraní obálok s ponukami preukazom totožnosti sa preukáže preukazom totožnosti a plnou mocou na zastupovanie uchádzača na otváraní obálok s overeným podpisom štatutára organizácie a predložením neoverenej kópie ŽL alebo výpisu z OR nie staršej ako 3 mesiace.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 3

Opis obstarávania

Jedná sa o obstaranie učebných pomôcok, informačnej technológie a softvérového vybavenia a nábytku do ZŠ v rozsahu výkazu výmer tvoriacich prílohu Súťažných podkladov.. Presný druh tovaru a ich množstvo sú uvedené vo výkaze výmer projektu nachádzajúcej sa v prílohe Súťažných podkladov.Presný druh tovaru a ich množstvo sú uvedené vo výkaze výmer projektu nachádzajúcej sa v prílohe Súťažných podkladov.Presný druh tovaru a ich množstvo sú uvedené vo výkaze výmer projektu nachádzajúcej sa v prílohe Súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Toto verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému elektronického verejného obstarávania IS ÚVO, ktorý je dostupný na adrese: https://www.uvo.gov.sk/ Pre účasť na elektronickom verejnom obstarávaní, resp. komunikáciu v systéme a pre elektronické predkladanie ponuky prostredníctvom systému IS ÚVO -EVO je potrebné: - ak uchádzač nemá konto v IS ÚVO je potrebné vytvoriť si účet - v prípade ak hospodársky subjekt, za ktorého predkladáte ponuku/realizujete inú komunikáciu podľa ZVO, ešte nie je zaregistrovaný v IS ÚVO, je potrebné ho zaregistrovať link: https://www.uvo.gov.sk/private/hospodarske-subjekty/add. 2.Splnenie podmienok účasti možno predbežne nahradiť v zmysle § 39 zákona Jednotnym európskym dokumentom (ďalej aj ,,JED"), pričom uchádzačom z predloženého predmetného dokumentu musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované jednotnym európskym dokumentom, stanovené verejným obstarávateľom. 3. Pravidlá neuvedené v oznámení a v súťažnych podkladoch sa riadia platným zákonom o verejnom obstarávaní.