Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia závlahy a závlahovej čerpacej stanice Oponice


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Vysokoškolský poľnohospodársky podnik SPU, s.r.o. (skratka VPP SPU, s.r.o.)
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
316 729,87
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45300000-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
29. Október 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
21. November 2018
Dátum otvárania ponúk:
21. November 2018
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Vysokoškolský poľnohospodársky podnik SPU, s.r.o, Hlavná 561, 951 78 Kolíňany, sekretariát konateľa
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožňuje účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača. Bližšie informácie o oprávnených osobách zúčastniť sa na otváraní ponúk sú uvedené v časti A.5 OTVÁRANIE A VYHODNOTENIE PONÚK súťažných podkladov.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce a dodávka tovarov vrátane ich dopravy, montáže, inštalácie a funkčného odskúšania a zaškolenia obsluhy. Predmet zákazky je rozdelený na 2 samostatné časti: 1. rekonštrukcia strojnotechnologickej a elektrotechnologickej časti závlahovej čerpacej stanice a stavebné úpravy závlahy 2. dodávka, montáž a funkčné odskúšanie širokozáberových pivotových zavlažovačov. Predmetom 1.časti zákazky je rekonštrukcia strojnotechnologickej a elektrotechnologickej časti závlahovej čerpacej stanice a stavebné úpravy závlahy (SO 01, SO 02, PS 01, PS 02 ).Podrobná špecifikácia samostatnej časti č. 1 predmetu zákazky je uvedená: - vo výkaze výmer, ktorý tvorí príloha č. 1 súťažných podkladov - v projektovej dokumentácii, ktorá tvorí prílohu č. 2 týchto súťažných podkladovPredmetom 2. časti zákazky je dodávka, montáž a funkčné odskúšanie širokozáberových pivotových zavlažovačov. Podrobná špecifikácia zavlažovačov je uvedená v prílohe č. 3 a 4 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Predmetné verejné obstarávanie je d) žiadne z uvedených Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii so záujemcami alebo uchádzačmi postupovať podľa §20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom elektronického prostriedku, komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami alebo uchádzačmi. JOSEPHINE je softvér na elektronizáciu obstarávania zákaziek podľa zákona o verejnom obstarávaní. JOSEPHINE je webová aplikácia na doméne http://josephine.proebiz.com. Uchádzač má možnosť sa registrovať do systému JOSEPHINE pomocou hesla alebo aj pomocou občianskeho preukazu s elektronickým čipom a osobitým bezpečnostným kódom (eID). Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podladoch. Verejný obstarávateľ stanovuje rozväzovaciu podmienku spočívajúcu v tom, že pokiaľ verejný obstarávateľ nezíska nenávratný finančný príspevok z finančných zdrojov PRV SR 2014 - 2020, zmluva o dielo a kúpna zmluva automaticky zaniknú dňom doručenia oznámenia o zamietnutí žiadosti o poskytnutie NFP. V takom prípade verejný obstarávateľ písomne upovedomí úspešných uchádzačov, s ktorými má uzavreté zmluvy, o zamietnutí žiadosti o poskytnutie NFP bez zbytočného odkladu. Úspešný uchádzač musí strpieť kontrolu/audit súvisiaci s dodávaným tovarom, službami a stavebnými prácami kedykoľvek počas platnosti a účinnosti Zmluvy o poskytnutí NFP, a to oprávnenými osobami na výkon tejto kontroly/auditu a poskytnúť im všetku potrebnú súčinnosť.