Vyhlásené obstarávanie

Prepojovacia komunikácia Pereš – Lorinčík, II.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Košice
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
589 602,79
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233224-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
13. September 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
9. Október 2018
Dátum otvárania ponúk:
9. Október 2018
Ponuka musí platiť do:
31. Január 2019
Miesto otvárania ponúk:
MARBU VO poradenstvo s. r. o., Dúhová 40, 040 01 Košice, prvé poschodie.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač sa preukáže preukazom totožnosti a kópiou dokladu o oprávnení podnikať, poverený zástupca uchádzača sa preukáže aj splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 5

Opis obstarávania

Cieľom je uskutočnenie stavebných prác Prepojovacia komunikácia Pereš Lorinčík, II. v členení stavebných objektov SO 01 Komunikácie a spevnené plochy, SO 02 Oporné (Zárubné) múry, SO 02.1 Oporný múr v km 0,410 90 0,467 01: vybudovanie obojsmernej dvojpruhovej komunikácie s chodníkom pre peších a cyklistickým chodníkom, výstavba parkoviska, oporných múrov, odvodňovacích zariadení, zvislé a vodorovné dopravné značenie, sadové úpravy vrátane dodávok súvisiacich stavebných výrobkov/materiálov s ich dopravou na miesto použitia a služieb: geodetické, projekčné, inžinierske práce a služby, dočasné dopravné značenie, a. i. súvisiace.. Stavebné práce na vybudovanie vozovky s krytom z asfaltového betónu dĺ. 468,31 m, š. 7,0 m s priľahlým chodníkom pre cyklistov s krytom z asfaltového betónu š. 2,0 m a chodníkom pre peších s krytom z betónovej dlažby š. 1,5 m/2,5 m, parkoviska s 11 parkovacími státiami a ich súčastí, 3 ks gabionových oporných múrov - dĺ. 122,31 m; celkové množstvo je podrobne vymedzené v prílohe č. 3-2 súťažných podkladov (príloha č. 2 návrhu zmluvy o dielo).

Doplňujúce informácie

VI.3.1) K súťažným podkladom je umožnený prístup elektronickými prostriedkami v systéme EVOSERVIS na adrese https://www.evoservis.sk/marbu/ v lehote podľa bodu IV.2.2 tejto výzvy. Manuál používania systému je zverejnený na rovnakej internetovej adrese. VI.3.2) Žiadosť o vysvetlenie informácií uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, v súťažných podkladoch alebo v inej sprievodnej dokumentácii (ďalej len žiadosť o vysvetlenie): VI.3.2.a) Lehota na doručenie žiadosti o vysvetlenie: Dostatočne vopred pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk, tak, aby bolo umožnené verejnému obstarávateľovi poskytnúť vysvetlenie informácií uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, v súťažných podkladoch alebo v inej sprievodnej dokumentácii všetkým záujemcom, najneskôr tri pracovné dni pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. VI.3.2.b) Spôsob predloženia žiadosti o vysvetlenie: elektronicky prostredníctvom systému EVOSERVIS na internetovej stránke https://www.evoservis.sk/marbu/ VI.3.2.c) Spôsob poskytnutia vysvetlenia: elektronicky prostredníctvom systému EVOSERVIS na internetovej stránke https://www.evoservis.sk/marbu/. Záujemcovi, bude na e-mail, zadaný pri registrácii do systému EVOSERVIS, doručený notifikačný e-mail, že k predmetnej zákazke existuje nová správa. Záujemca/uchádzač sa prihlási do systému EVOSERVIS a v komunikačnom rozhraní bude mať prístup k vysvetleniam. VI.3.3) Verejný obstarávateľ nie je povinný v rámci dorozumievania podľa bodov VI.3.1 a VI.3.2 komunikovať so záujemcami písomne v listinnej forme. VI.3.4) Zábezpeka ponúk sa neuplatňuje. VI.3.5) Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač v ponuke uviedol podiel zákazky, ktorý má v úmysle zadať subdodávateľom, navrhovaných subdodávateľov a predmety subdodávok. VI.3.6) Verejný obstarávateľ vyhlasuje, že obmedzuje požadované informácie o podmienkach účasti, v časti IV. podmienky účasti Jednotného európskeho dokumentu na jednu otázku s odpoveďou áno/nie, t.j. či hospodársky subjekt spĺňa všetky požadované podmienky účasti. VI.3.8) Verejný obstarávateľ stanovuje v súlade s § 38 ods. 1 písm. d) zákona č. 343/2015 Z. z. v znení neskorších predpisov uchádzačom podmienku podľa § 40 ods. 6 písm. g) cit. zákona: Verejný obstarávateľ vylúči uchádzača z verejného obstarávania ak na základe dôveryhodných informácií nadobudne dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v tomto verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. VI.3.8) Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávaním inovácií a nie je obstarávaním zameraným na sociálne aspekty.