Vyhlásené obstarávanie

Výstavba malej kompostárne v obci Uzovce - Technologické vybavenie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Uzovce
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
183 031,20
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
16700000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
17. Júl 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Júl 2018
Dátum otvárania ponúk:
30. Júl 2018
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2019
Miesto otvárania ponúk:
Kancelária spoločnosti DENEBOLA, s.r.o., Medený Hámor 7, 974 01 Banská Bystrica
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk vykoná komisia v súlade s § 52 zákona, ods. 5 a 6. Otvárania ponúk sa môžu zúčastniť všetci uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka strojov a zariadení v rámci projektu " Výstavba malej kompostárne v obci Uzovce - Technologické vybavenie ". Predmet zákazky je rozdelený na dve časti. 1.Predmetom zákazky je dodávka traktora s príslušenstvom, spolu so zariadeniami a strojmi pripojiteľnými k traktoru ako prídavnými zariadeniami a to konkrétne: traktor s príslušenstvom, traktorový nosič kontajnerov, hydraulická ruka s náradím, kontajnerová cisterna, štiepkovač, mulčovač, ťahaný prekopávač kompostu. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov. 2.Predmetom zákazky je dodávka kontajnera určeného pre zabezpečenie prevádzky kompostoviska. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou týchto súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je dodávka traktora s príslušenstvom, spolu so zariadeniami a strojmi pripojiteľnými k traktoru ako prídavnými zariadeniami a to konkrétne: traktor s príslušenstvom, traktorový nosič kontajnerov, hydraulická ruka s náradím, kontajnerová cisterna, štiepkovač, mulčovač, ťahaný prekopávač kompostu. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.Predmetom zákazky je dodávka kontajnera určeného pre zabezpečenie prevádzky kompostoviska. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Ponuka sa predkladá tzv. jednoobálkovým systémom predkladania ponúk, t.j. nebude rozdelená na časť Ostatné a časť Kritériá. Verejný obstarávateľ v súlade s § 114, ods. 9 zákona rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti sa uskutoční po vyhodnotení ponúk.