Vyhlásené obstarávanie

I/18 Ľubeľa - Liptovský Mikuláš, PD


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská správa ciest
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
109 264,17
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71322000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
13. Júl 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Júl 2018
Dátum otvárania ponúk:
30. Júl 2018
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
IVSC Žilina, Martina Rázusa 104/A, 010 01 Žilina
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ nepoužije §49 ods.5 zákona. Ponuka sa predkladá tak, že nebude musieť byť rozdelená na časť "Ostatné" a časť "Kritéria"- t. j. jednoobálkový systém. Otváranie obálok s ponukami je verejné. Vyhodnotenie ponúk sa uskutoční až po otváraní obálok.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Opis obstarávania

Vypracovanie dokumentácie na stavebné povolenie (DSP), dokumentácie na ponuku (DP), ktorej súčasťou je dokumentácia na realizáciu stavby (DRS), autorský dozor (AD),vytyčovacie práce (VP).. Vypracovanie dokumentácie na stavebné povolenie (DSP), dokumentácie na ponuku (DP), ktorej súčasťou je dokumentácia na realizáciu stavby (DRS), autorský dozor (AD),vytyčovacie práce (VP).

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ vylúči z VO uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom VO s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž (v zmysle §40 ods.6 písm. g) zákona o VO). 2. Zhotoviteľ je povinný strpieť výkon kontroly, auditu a overovania súvisiaceho s predmetom zákazky kedykoľvek počas platnosti a účinnosti zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku, a to oprávnenými osobami a poskytnúť im všetku potrebnú súčinnosť. Oprávnené osoby na výkon kontroly, auditu a overovania sú: a) MDV SR a ním poverené osoby, b) Útvar následnej finančnej kontroly a nimi poverené osoby, c) Najvyšší kontrolný úrad SR, príslušná správa finančnej kontroly, Certifikačný orgán a nimi poverené osoby, d) Orgán auditu, jeho spolupracujúce orgány a nimi poverené osoby, e) Splnomocnení zástupcovia Európskej komisie a Európskeho dvora audítorov, f) Osoby prizvané orgánmi uvedenými v bode a) až d) v súlade s príslušnými právnymi predpismi SR a EÚ.