Vyhlásené obstarávanie

I/13 Šamorín - oprava cesty


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská správa ciest
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 042 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233142-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
12. Júl 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
15. August 2018
Dátum otvárania ponúk:
15. August 2018
Ponuka musí platiť do:
31. December 2018
Miesto otvárania ponúk:
Slovenská správa ciest, IVSC Bratislava, Miletičova 19, Bratislava
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie časti ponúk OSTATNÉ je neverejné Otváranie časti ponúk KRITÉRIÁ je verejné a komisia ho vykoná v súlade s ustanoveniami § 52 ods. 2 zákona o VO len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 9

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia opravy vozovky cesty I/63 v intraviláne mesta Šamorín a priľahlého extravilánu. Oprava pozostáva s výmeny ložnej a obrusnej vrstvy krytu vozovky a sčasti aj podložia, položenia výstužnej vložky, výškových úprav a stabilizácii poklopov a uličných vpustí a opravou prídlažby Šírkové a smerové usporiadanie cesty po oprave ostane zachované. Práce budú realizované tak, aby bola zachovaná prejazdnosť minimálne v jednom jazdnom pruhu a po úsekoch. Premávka na opravovanom úseku môže byť spustená až po dokončení a skonsolidovaní nových asfaltových vrstiev. Cieľom opravy je obnovenie vlastností na predmetnom úseku cesty I. triedy, ktorá vzhľadom na rozsah porúch ohrozuje bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Na vozovke sa vyskytujú výrazné poruchy krytu (výtlky, sieťové trhliny, rozpad obrusnej vrstvy, pozdĺžne a priečne trhliny, pozdĺžne koľaje), ktoré pravdepodobne v niektorých miestach zasahujú až do podkladových vrstiev vozovky. Na vozovke je množstvo starých vysprávok po predošlých lokálnych opravách.. Predmetom zákazky je realizácia opravy vozovky cesty I/63 v intraviláne mesta Šamorín a priľahlého extravilánu. Oprava pozostáva s výmeny ložnej a obrusnej vrstvy krytu vozovky a sčasti aj podložia, položenia výstužnej vložky, výškových úprav a stabilizácii poklopov a uličných vpustí a opravou prídlažby Šírkové a smerové usporiadanie cesty po oprave ostane zachované. Práce budú realizované tak, aby bola zachovaná prejazdnosť minimálne v jednom jazdnom pruhu a po úsekoch. Premávka na opravovanom úseku môže byť spustená až po dokončení a skonsolidovaní nových asfaltových vrstiev. Cieľom opravy je obnovenie vlastností na predmetnom úseku cesty I. triedy, ktorá vzhľadom na rozsah porúch ohrozuje bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Na vozovke sa vyskytujú výrazné poruchy krytu (výtlky, sieťové trhliny, rozpad obrusnej vrstvy, pozdĺžne a priečne trhliny, pozdĺžne koľaje), ktoré pravdepodobne v niektorých miestach zasahujú až do podkladových vrstiev vozovky. Na vozovke je množstvo starých vysprávok po predošlých lokálnych opravách. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch v časti A7 Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Poskytovanie vysvetlení a iné dorozumievanie medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa bude uskutočňovať výlučne elektronicky prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania (EVO) prevádzkovanom na portáli www.evo.gov.sk. Pre túto verejnú súťaž verejný obstarávateľ použije systém EVO len na: - fázu poskytovania súťažných podkladov, doplňujúcich podkladov alebo inej sprievodnej dokumentácie - fázu vysvetľovania, t. j. elektronického predkladania žiadostí o vysvetlenie požiadaviek uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, podmienok účasti vo verejnom obstarávaní, súťažných podkladov, informatívneho dokumentu alebo inej sprievodnej dokumentácie; resp. poskytnutia súvisiaceho vysvetlenia na žiadosti záujemcov/uchádzačov zo strany verejného obstarávateľa. Zhotoviteľ je povinný strpieť výkon kontroly, auditu a overovania súvisiaceho s predmetom zákazky kedykoľvek počas platnosti a účinnosti zmluvy a poskytnúť im všetku potrebnú súčinnosť. Oprávnené osoby na výkon kontroly, auditu a overovania sú: a) MDV SR a ním poverené osoby, b) Útvar následnej finančnej kontroly a nimi poverené osoby, c) NKÚ SR, príslušná správa finančnej kontroly, Certifikačný orgán a nimi poverené osoby, d) Orgán auditu, jeho spolupracujúce orgány a nimi poverené osoby, e) Splnomocnený zástupcovia EK a Európskeho dvora audítorov, f) Osoby prizvané orgánmi uvedenými v bode a) až d) v súlade s príslušnými právnymi predpismi SR a EÚ Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača alebo záujemcu ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž, ak sa táto podmienka uvedie v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania alebo v oznámení použitom ako výzva na súťaž. Podľa § 187 ods. 7 zákona o verejnom obstarávaní zápis v zozname podnikateľov vykonaný podľa predpisov účinných do 17. apríla 2016 je zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov v rozsahu zapísaných skutočností. Verejný obstarávateľ a obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu, koncesnú zmluvu alebo rámcovú dohodu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora.