Vyhlásené obstarávanie

Drienica – zberný dvor – tovary


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Drienica
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
178 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42990000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
28. Máj 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Jún 2018
Dátum otvárania ponúk:
11. Jún 2018
Ponuka musí platiť do:
30. Apríl 2019
Miesto otvárania ponúk:
SQM, s.r.o., Partizánska cesta 71, 974 01 Banská Bystrica
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuky. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 5

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka strojového zaradenia zberného dvora. Zákazka je rozdelená na 4 časti. Časť 1 Traktor Časť 2 Mostová váha Časť 3 Drvič stavebného odpadu Časť 4 Traktorový nosič kontajnerov Podrobný opis dodania predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je dodanie traktora s príslušenstvom. Bližšia špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov.Predmetom zákazky je dodanie mostovej váhy. Bližšia špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov.Predmetom zákazky je dodanie drviča stavebného odpadu. Bližšia špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov.Predmetom zákazky je dodanie traktorového nosiča kontajnerov s príslušenstvom(4 ks kontajnerov). Bližšia špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Súťažné podklady si záujemca vyžiada zaslaním žiadosti na e-mailovú adresu: lukas@sqm.sk. Elektronicky podaná žiadosť o poskytnutie súťažných podkladov nemusí byť potvrdená písomne. Súťažné podklady budú záujemcom poskytnuté elektronicky. Verejný obstarávateľ uprednostňuje elektronickú komunikáciu. 2. Verejný obstarávateľ poskytuje prístup k súťažným podkladom a inej sprievodnej dokumentácii aj na internetovej stránke http://sqm.sk/verejne-obstaravanie/ 3. Žiadame záujemcov v prípade ak si súťažné podklady stiahnu z profilu verejného obstarávateľa na internetovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie alebo z internetovej stránky http://sqm.sk/verejne-obstaravanie/, aby túto skutočnosť nahlásili na emailovú adresu: lukas@sqm.sk za účelom registrácie, 4. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu ponuku a neuzavrieť zmluvu so žiadnym uchádzačom v prípade, ak ceny bez DPH v predložených ponukách budú vyššie ako predpokladaná hodnota zákazky. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo postupovať v zmysle § 57 ods.1, ods. 2 zákona a neuzavrieť zmluvu s úspešným uchádzačom, v prípade nepridelenia nenávratného finančného príspevku zo Štrukturálnych fondov Európskych spoločenstiev, alebo aj v prípade neudelenia súhlasu na podpis ZoD, 5. Ak je v predkladaných dokladoch uvedená iná mena ako EUR, prepočet na EUR vykoná uchádzač. Prevod v prípade inej meny kurzom ECB, vždy k 31.12. príslušného roka, za ktorý sa daný finančný údaj vyžaduje. Prepočet vykoná uchádzač tak, že k sume v pôvodnej mene sa uvedie suma v EUR a platný kurz. 6. Všetky doklady a dokumenty, ktoré uchádzač predkladá v ponuke musia byť predložené v origináli alebo úradne osvedčenej kópii originálu, 7.Jednotný európsky dokument v editovateľnej forme a manuál k vyplneniu JED je možné stiahnuť z webového sídla Úradu pre verejné obstarávanie na nasledovnom odkaze: https://www.uvo.gov.sk/legislativametodika-dohla/jednotnyeuropskydokument-%20pre%20verejne%20obstaravanie-553.html JED musí byť podpísaný uchádzačom alebo osobou oprávnenou konať za uchádzača.