Vyhlásené obstarávanie

Zariadenia pre poľné pokusy


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
ZELSEED spol. s r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
113 607,33
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
16000000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
17. Apríl 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
2. Máj 2018
Dátum otvárania ponúk:
2. Máj 2018
Ponuka musí platiť do:
1. Máj 2019
Miesto otvárania ponúk:
ZELSEED spol. s r.o., Boldocká cesta, 903 01 Senec
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk bude umožnená účasť uchádzačov. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Áno
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je technológia pre poľné pokusy, ktorá pozostáva z nákupu nových zariadení, dopravy, montáže, nastavenia, testu funkčnosti, zaškolenia personálu a záručného servisu. Podrobná špecifikácia je v Opise predmetu zákazky, ktorý je súčasťou Súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je zariadenie na agrotechnické operácie poľných pokusov kukurice siatej a kukurice siatej cukrovej, ktoré pozostáva z nákupu nových zariadení, dopravy, montáže, nastavenia, testu funkčnosti, zaškolenia personálu a záručného servisu. Podrobná špecifikácia je v Opise predmetu zákazky, ktorý je súčasťou Súťažných podkladov.Predmetom zákazky je zariadenie na zber a manipuláciu pozberaných šúľkov poľných pokusov kukurice siatej a kukurice siatej cukrovej, ktoré pozostáva z nákupu nových zariadení, dopravy, montáže, nastavenia, testu funkčnosti, zaškolenia personálu a záručného servisu. Podrobná špecifikácia je v Opise predmetu zákazky, ktorý je súčasťou Súťažných podkladov.Predmetom zákazky je zariadenie na agrotechnické operácie poľných pokusov pod fóliou a sklom, ktoré pozostáva z nákupu nových zariadení, dopravy, montáže, nastavenia, testu funkčnosti, zaškolenia personálu a záručného servisu. Podrobná špecifikácia je v Opise predmetu zákazky, ktorý je súčasťou Súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť tento postup zadávania zákazky v súlade s § 57 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní (zmena okolnosti, za ktorých sa vyhlásilo verejné obstarávanie). 2. Všetky náklady a výdavky spojené s účasťou v tejto podlimitnej zákazke znášajú záujemcovia/uchádzači v plnej výške bez akéhokoľvek nároku voči verejnému obstarávateľovi bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 3. Skutočnosti, týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené vo výzve na predkladanie ponúk, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. 4. Všetky súťažné podklady a doplňujúce dokumenty sú bez obmedzenia k dispozícii v profile verejného obstarávateľa http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/11872 na webovej sídle Úradu pre verejné obstarávanie. 5. Záujemcovia môžu o zaslanie súťažných podkladov v editovateľnej forme požiadať v stanovenej lehote e-mailom na adrese: agentura-vo@proteus-vo.sk, alebo poštovou zásielkou na adrese: PROTEUS s.r.o., P.O.BOX 174, Pažitná 68, 917 01 Trnava. Písomná žiadosť musí obsahovať značku tejto výzvy (napr. 12345-WYT), názov zákazky, obchodný názov, sídlo záujemcu, kontaktnú adresu záujemcu, IČO, meno a priezvisko kontaktnej osoby, emailovú adresu. 6. Súťažné podklady spolu s prílohami budú zasielané e-mailom v elektronickej editovateľnej forme a to do jedného pracovného dňa po prijatí kompletnej žiadosti o súťažné podklady. 7. Odporúčame záujemcom, ktorí využili prístup k súťažným a doplňujúcim podkladom, aby sa zaregistrovali u kontaktnej osoby a to zaslaním e-mailu na adresu agentura-vo@proteus-vo.sk, ktorého obsahom bude informácia o prevzatí súťažných podkladov s uvedením značky tejto výzvy (napr. 12345-WYP), názvu zákazky, obchodného názvu, sídla záujemcu, kontaktnej adresy záujemcu, IČO, mena a priezviska kontaktnej osoby a emailovej adresy Známi záujemcovia budú informovaní o každom prípadnom doplnení, alebo vysvetlení súťažných podkladov. 8. Obhliadka miesta dodania nie je potrebná. V prípade, že záujemcovia prejavia záujem o obhliadku, môžu písomne požiadať o termín obhliadky na adrese agentura-vo@proteus-vo.sk. 9. Vzhľadom na technické špecifikácie je predmetné verejné obstarávanie obstarávaním inovácií.