Vyhlásené obstarávanie

Štúdia toku materiálu vo farmaceutickej výrobe


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
BIOMIN, a.s.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
100 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71241000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
6. Apríl 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Apríl 2018
Dátum otvárania ponúk:
20. Apríl 2018
Ponuka musí platiť do:
31. August 2018
Miesto otvárania ponúk:
BIOMIN, a.s., Potočná 1/1, 919 43 Cífer
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa uchádzači môžu zúčastniť. Zúčastniť sa môže štatutárna osoba alebo splnomocnená osoba uchádzača, ktorá sa preukáže splnomocnením a dokladom preukazujúcim totožnosť.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 90

Opis obstarávania

Analýza optimalizácie výroby so zreteľom na dodržiavanie noriem GMP a zamýšľanú modifikáciu výrobku Verejný obstarávateľ má záujem na dodaní analytickej a hodnotiacej štúdie, ktorá detailne zmapuje tok materiálu po výrobnom objekte a navrhne jeho optimalizáciu. Bližší opis predmetu zakázky je uvedený v časti B.2 Opis predetu zakázky súťažných podkladov.. Analýza optimalizácie výroby so zreteľom na dodržiavanie noriem GMP a zamýšľanú modifikáciu výrobku Verejný obstarávateľ má záujem na dodaní analytickej a hodnotiacej štúdie, ktorá detailne zmapuje tok materiálu po výrobnom objekte a navrhne jeho optimalizáciu. Bližší opis predmetu zakázky je uvedený v časti B.2 Opis predetu zakázky súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

(1) Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že súťažné podklady sú zverejnené a verejne dostupné vo vestníku a preto z uvedeného dôvodu nebude reagovať na písomné žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov. Verejný obstarávateľ nebude poskytovať súťažné podklady v písomnej forme ani elektronickej forme. (2) Uchádzači svoje ponuky budú predkladať iba v papierovej forme. (3) Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené výzvou na predkladanie ponúk a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní. (4) Zábezpeka sa nepožaduje. (5) Ponuka musí byť predložená v štátnom - slovenskom jazyku. Ak ponuku, návrh, doklad alebo dokument predkladá uchádzač so sídlom mimo územia Slovenskej republiky musí predložiť tieto doklady v pôvodnom jazyku a súčasne musia byť úradne preložené do štátneho slovenského jazyka. Uvedená podmienka sa nevzťahuje na ponuky, návrhy, doklady a dokumenty vyhotovené v českom jazyku. Ak sa zistí rozdiel medzi originálom a prekladom dokladu, rozhodujúci je úradný preklad do štátneho jazyka.