Vyhlásené obstarávanie

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
D&J Design s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 447 212,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42000000-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
27. Marec 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Apríl 2018
Dátum otvárania ponúk:
20. Apríl 2018
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2019
Miesto otvárania ponúk:
D&J Design s.r.o., Mikušovská cesta 5528, 984 01 Lučenec, administratívna budova v areáli verejného obstarávateľa.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné. Účasť na otváraní ponúk je umožnená všetkým uchádzačom, ktorí predložili svoju ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti, poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Áno
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je obstaranie inovatívnych technológií - štyroch logických celkov: logický celok č. 1/časť 1 predmetu zákazky: Striekací robot - 1 ks logický celok č. 2/časť 2 predmetu zákazky: CNC obrábacie centrum s príslušenstvom - 1 ks logický celok č. 3/časť 3 predmetu zákazky: Uhlová formátovacia linka - 1 ks logický celok č. 4/časť 4 predmetu zákazky: Peletovacia linka - 1 ks Súčasťou predmetu obstarávania je aj doprava na miesto realizácie a montáž zariadenia s uvedením do prevádzky. Podrobný opis predmetu obstarávania je uvedený v Súťažných podkladoch.. Striekací robot - 1 ks. Striekací robot na automatizované nanášanie povrchového materiálu. Súčasťou dodávky je aj doprava na miesto realizácie a montáž zariadenia s uvedením do prevádzky. Podrobný opis predmetu obstarávania je uvedený v Súťažných podkladoch.CNC obrábacie centrum - 1 ks. CNC obrábacie centrum s robotickým nakladaním a olepovacím zariadením. Súčasťou dodávky je aj doprava na miesto realizácie a montáž zariadenia s uvedením do prevádzky. Podrobný opis predmetu obstarávania je uvedený v Súťažných podkladoch.Uhlová formátovacia linka - 1 ks. Uhlová fomátovacia linka s dvomi pílami a stohovacím systémom. Súčasťou dodávky je aj doprava na miesto realizácie a montáž zariadenia s uvedením do prevádzky. Podrobný opis predmetu obstarávania je uvedený v Súťažných podkladoch.Peletovacia linka - 1 ks. Peletovacia linka na zhodnotenie zvyškového materiálu do frakcie pelety. Súčasťou dodávky je aj doprava na miesto realizácie a montáž zariadenia s uvedením do prevádzky. Podrobný opis predmetu obstarávania je uvedený v Súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1) Súťažné podklady (ďalej len "SP") budu zaslané záujemcom na základe ich písomnej žiadosti. Žiadosť o SP záujemca zašle na kontaktnú adresu: Ing. Martina Kukučková, Venevská 6, 990 01 Veľký Krtíš písomne poštou alebo emailom na: zarkon@slovanet.sk. Preferuje sa elektronická komunikácia. 2) SP sa poskytnú výhradne elektronicky prostredníctvom e-mailu, nebudú sa poskytovať v listinnej podobe. Verejný obstarávateľ bude vyžadovať potvrdenie o doručení SP záujemcovi. 3) SP sú záujemcom k dispozícii aj v profile, ktorý je zriadený na www.uvo.gov.sk, tu budú zverejňované aj vysvetlenia, pripadne zmeny a doplnenia SP, pokiaľ to systém ÚVO umožní. 4) Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, aby si o SP požiadali aj vtedy, ak ich získali od inej fyzickej alebo právnickej osoby, prípadne si ich stiahli z profilu na www.uvo.gov.sk. V prípade, že záujemca nepožiada o SP, verejný obstarávateľ nevie zabezpečiť doručenie vysvetlení, zmien a iných informácií, ktoré by mohli mat vplyv na prípravu ponuky. 5) Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ponuku úspešného uchádzača, ak cena prekročí predpokladanú hodnotu zákazky uvedenú v tejto Výzve. 6) Verejný obstarávateľ aplikuje: a) zelené verejné obstarávanie - určené v podmienkach Kúpnej zmluvy, b) obstarávanie inovácií - viď opis predmetu zákazky. 7) Verejný obstarávateľ nesmie v zmysle § 11 zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do Registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v Registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do Registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v Registri partnerov verejného sektora. 8) V zmysle § 39 zákona o verejnom obstarávaní môže uchádzač predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určene verejným obstarávateľom Jednotným európskym dokumentom (JED). Postačí, ak splnenie podmienok účasti (týkajúce sa časti IV: Podmienky účasti oddiel A až D JED-u ) preukáže uchádzač odpoveďou na jednu otázku s odpoveďou áno alebo nie (tzv. globálny údaj pre všetky podmienky účasti). 9) V súlade s § 56 ods. 10 ZVO si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo predĺžiť lehotu na poskytnutie súčinnosti zo strany uchádzačov stanovenú v § 56 zákona o verejnom obstarávaní na viac ako 10 pracovných dní. 10) Zloženie zábezpeky na zabezpečenie viazanosti ponúk sa nevyžaduje.