Vyhlásené obstarávanie

Stavebné úpravy budovy Vzdelávacieho a rehabilitačného centra prokuratúry SR Krpačovo, sanácia terás, plochých striech a drevených obkladov - II.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Krajská prokuratúra
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
261 058,45
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. Marec 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
18. Apríl 2018
Dátum otvárania ponúk:
18. Apríl 2018
Ponuka musí platiť do:
30. September 2019
Miesto otvárania ponúk:
Krajská prokuratúra Banská Bystrica, Partizánska cesta 1, 975 62 Banská Bystrica, 6. poschodie, č. dverí 628.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 18

Opis obstarávania

Objekt VaRC prokuratúry SR, je riešený ako samostatne stojaci objekt situovaný v obci Horná Lehota Krpačovo. Objekt sa skladá z dvoch traktov spojených schodiskovou časťou a z prístavby na západnej strane objektu. Jedná sa o Vzdelávacie a rehabilitačné centrum prokuratúry SR, ktoré má celoročnú prevádzku. Samotná budova má 3 podzemné podlažia. Väčšia časť objektu slúži na ubytovanie. Konštrukčný nosný systém tvorí železobetónová prefabrikovaná skeletová konštrukcia zo železobetónových stĺpov a prievlakov, so stropmi z prefabrikovaných železobetónových panelov v module 7,2 x 6m, konštrukčná výška podlažia je 3 až 3,3m. Stropy a podlažia sú z juhu na podlažiach na kóte -9.000 až 0.000 vždy o jeden modul uskakované, čo vytvára terasy. Obvodové a vnútorné steny sú murované resp. z prefabrikovaných panelov. Oba trakty sú z juhu zastrešené pultovou strechou a pochôdznymi terasami a zo severu plochými strechami, prístavba je prestrešená pultovými strechami a v mieste terasy plochou strechou. Terasy na južnej strane sú pôdorysne rozdelené odvodňovacími žľabmi, ktoré sú umiestnené v každom module skeletu. Objekt je napojený na všetky potrebné inžinierske siete. Prístup k objektu je z miestnej komunikácie. Hlavný vstup do objektu sa nachádza na severnej svetovej strane východného traktu budovy a je zastrešený prístreškom s plochou strechou. Predmetom stavebných úprav bude sanácia havarijného stavu zatekajúcich terás na južnej strane objektu, odvodňovacích žľabov a plochých striech a sanácie drevených fasádnych obložení atík striech, odvodňovacích žľabov a niektorých stien budovy VaRC prokuratúry SR Krpačovo. Podrobný výkaz výmer tvorí prílohu Súťažných podkladov.. Predmetom stavebných úprav bude sanácia havarijného stavu zatekajúcich terás na južnej strane objektu, odvodňovacích žľabov a plochých striech a sanácia drevených fasádnych obložení atík striech, odvodňovacích žľabov a niektorých stien budovy VaRC prokuratúry SR Krpačovo. Zákazka je rozdelená do troch etáp, pričom 1. a 3. etapa bude realizovaná v roku 2018 a 2. etapa bude realizovaná v roku 2019. Každá z uvedených etáp bude financovaná osobitne.

Doplňujúce informácie

1.Záujemca si vyžiada súťažné podklady na základe písomnej žiadosti doručenej osobne, poštou alebo mailom na adrese verejného obstarávateľa, alebo ich môže získať aj z profilu verejného obstarávateľa na adrese: https://www.uvo.gov.sk. 2. Uchádzačom sa odporúča vykonať obhliadku miesta uskutočnenia prác, aby získali všetky informácie, ktoré budú potrebovať na prípravu a spracovanie ponuky. Výdavky spojené s obhliadkou miesta uskutočnenia prác idú na ťarchu uchádzača. Obhliadka sa uskutoční na mieste uskutočnenia prác vo Vzdelávacom a rehabilitačnom centre prokuratúry SR Krpačovo. Termín obhliadky je potrebné dohodnúť vopred, kontaktná osoba: Ing. Kristína Mlynárčiková vedúca oddelenia vnútornej správy Krajskej prokuratúry Banská Bystrica a Ing. Michal Medveď, vedúci VaRC Krpačovo, Tel.: +421 482836511, +421905807240, +421 2836811, e-mail: kristina.mlynarcikova@genpro.gov.sk alebo michal.medved@genpro.gov.sk. 3. Vysvetlenie informácií bude podľa § 48 a § 114 ods. 8 zákona o verejnom obstarávaní. 4. Zábezpeka sa nepožaduje. 5. Ďalšie postupy, vzťahy, termíny, povinnosti a pod. viažuce sa k vyhlásenému postupu verejného obstarávania, ktoré nie sú popísané alebo špecifikované vo výzve na predloženie ponúk a súťažných podkladov, sa riadia všeobecnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní. 6. Komunikáciu bude verejný obstarávateľ v zmysle § 187 ods. 8 zákona uskutočňovať podľa § 20 ods. 1 zákona. 7. Verejný obstarávateľ uvádza, že lehota uskutočnenia prác je 18 mesiacov. 8. Ponuky od uchádzačov musia byť predložené v listinnej forme. Uchádzač predkladá doklady k splneniu podmienok účasti ako originál, alebo úradne osvedčené kópie. 9. Uchádzač, alebo osoba ktorej zdroje majú byť použité na preukázanie splnenia podmienok účasti postavenia môže 3/4 predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti Jednotným európskym dokumentom JED) podľa § 39 ZVO. Z uchádzačom predloženého predmetného dokumentu musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované JED-om. Na zabezpečenie riadneho priebehu verejného obstarávania je kedykoľvek v jeho priebehu možné uchádzača písomne požiadať podľa § 39 ods. 6 ZVO o predloženie dokladov nahradených JED-om.