Vyhlásené obstarávanie

Zberný dvor v obci Dekýš - zariadenia


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Dekýš
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
105 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
16700000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. Marec 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
5. Apríl 2018
Dátum otvárania ponúk:
5. Apríl 2018
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
VOLUMA SK, s.r.o., Cesta na Senec 2/A, Shopping Palace Zlaté Piesky, 821 04 Bratislava, kancelária č.2, 1. poschodie.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožňuje uchádzačom účasť na otváraní ponúk. Na otváraní ponúk sa uchádzač preukáže dokladom totožnosti, zástupca uchádzača sa preukáže dokladom totožnosti a originálom, alebo úradne osvedčeným splnomocnením uchádzača.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 90

Opis obstarávania

Zariadenia pre zberný dvor v obci Dekýš: Traktorový nosič kontajnerov hákový 6,5 t,. Traktorový príves 7 t ,Hákové kontajnery otvorené 5,5 m3,. Šmykom riadený nakladač ,Štiepkovač drevnej hmoty ,Automobilová mostová váha 30t .. Traktorový nosič kontajnerov hákový 6,5 t - 1 ks. Podrobná špecifikácia sa nachádza v súťažných podkladoch a ich príloháchTraktorový príves 7 t - 1 ks. Podrobná špecifikácia sa nachádza v súťažných podkladoch a ich prílohách.Hákové kontajnery otvorené 5,5 m3 - 4 ks.Podrobná špecifikácia sa nachádza v súťažných podkladoch a ich prílohách.Šmykom riadený nakladač - 1 ks. Podrobná špecifikácia sa nachádza v súťažných podkladoch a ich prílohách.Štiepkovač drevnej hmoty - 1 ks.Podrobná špecifikácia sa nachádza v súťažných podkladoch a ich prílohách.Automobilová mostová váha 30t - 1 ks. Podrobná špecifikácia sa nachádza v súťažných podkladoch a ich prílohách.

Doplňujúce informácie

1.Súťažné podklady sa poskytujú mailom, alebo osobne na základe žiadosti o súťažné podklady, na adrese: mariasulekova@agenturavo.sk. Záujemca uvedie v žiadosti o súťažné podklady kontaktnú osobu a mail adresu. 2. Záujemcovia predkladajú žiadosti v slovenskom jazyku, poštou, osobne, alebo e-mailom. Súťažné podklady sú k dispozícií aj v profile verejného obstarávateľa http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/5356. V prípade ak ich uchádzač získa z profilu verejného obstarávateľa je doporučené uviesť túto informáciu na adresu mariasulekova@agenturavo.sk za účelom poskytovania prípadnych ďalších informácií súvisiacich s predmetom zákazky. Súčasne bude verejný obstarávateľ všetky ďalšie informácie, alebo vysvetlenia súťažnych podkladov zverejňovať v profile. 3. Verejný obstarávateľ použije v procese verejného obstarávania elektronickú formu komunikácie so záujemcami/ uchádzačmi, pričom sú záujemcovia/uchádzači povinní potvrdiť prijatie mailovej správy. 4. Verejný obstarávateľ upozorňuje dodržanie zákona č. 315/2016 Z.z. o registri partnerov verejného sektora. 5. V prípade ak úspešny uchádzač využíva kapacity tretích osôb, ktorými preukazoval technickú alebo odbornú spôsobilosť, zodpovedajú tretie osoby spolu s úspešným uchádzačom za plnenie zmluvy spoločne a nerozdielne. 6. V súlade s § 56 ods. 12 ZVO si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo predĺžiť lehotu na poskytnutie súčinnosti zo strany uchádzačov stanovenú v § 56 ods. 8,10 a 12 na viac ako 10 pracovnych dní. 7. Podmienky a pravidlá neuvedené v oznámení a v súťažnych podkladoch sa riadia ZVO.