Vyhlásené obstarávanie

Komárno, Pohraničná ul. OR PZ, rekonštrukcia a modernizácia objektu


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
882 393,99
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45216111-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
6. Február 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Február 2018
Dátum otvárania ponúk:
28. Február 2018
Ponuka musí platiť do:
27. November 2018
Miesto otvárania ponúk:
Na adrese podľa bodu I. výzvy v zasadacej miestnosti č. 116.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť oprávnený (splnomocnený) zástupca uchádzača, ktorý predložil ponuku v tejto podlimitnej zákazke.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 8

Výsledky

Komárno, Pohraničná ul. OR PZ, rekonštrukcia a modernizácia objektu

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia amodernizácia objektu Okresného riaditeľstva PZ Komárno na Pohraničnej ulici vrozsahu spracovaného projektu stavby.. Predmetom zákazky je rekonštrukcia a modernizácia objektu Okresného riaditeľstva PZ Komárno na Pohraničnej ulici. V rámci rekonštrukcie a modernizácie objektu sa budú realizovať stavebné práce na zlepšenie tepelno-technických vlastností budovy a zníženie energetickej náročnosti budovy v rozsahu zateplenia obvodového plášťa a strechy jestvujúceho objektu, výmeny otvorových konštrukcií, inštalácie termoregulačných ventilov na vykurovacích telesách a hydraulického vyváženia vykurovacej sústavy a výmeny svetelných zdrojov. Stavba je členená na nasledovné stavebné objekty: SO 01 OR PZ Komárno Realizácia stavebných prác bude prebiehať počas prevádzky objektu.

Doplňujúce informácie

1. Obhliadka miesta predmetu zákazky sa pre záujemcov uskutoční dňa 16.02.2018 o 10:00 hod na mieste - Okresné riaditeľstvo PZ, Pohraničná č. 8, 945 01 Komárno. Zraz pred vchodom do objektu. Účasť na obhliadke je záujemca povinný, najneskôr v deň konania obhliadky, dve hodiny pred jej konaním, oznámiť zástupcovi verejného obstarávateľa emailom alebo telefonicky. Účasť oznámte emailom peter.matejovic@minv.sk alebo tlf. 0961305443. 2. Úspešný uchádzač pred podpisom zmluvy, ktorá bude výsledkom tohto verejného obstarávania bude povinný predložiť doklady uvedené v bode 36.7. súťažných podkladov. 3. Súťažné podklady si záujemca vyžiada písomne faxom, emailom (vo formáte pdf . a pod. - podpísaná žiadosť) alebo poštou na adrese uvedenej v príloha A.I) výzvy (maria.kacincova@minv.sk). Súťažné podklady budú poskytnuté osobne, alebo poštovou zásielkou. V žiadosti žiadame uviesť telefonický, faxový kontakt, email a vybraný spôsob prevzatia súťažných podkladov. V prípade osobného prevzatia si záujemca súťažné podklady vyzdvihne v pracovných dňoch v čase 08,00 hod. - 11,00 hod po vopred telefonicky dohodnutom termíne so zást. ver. obstarávateľa príl. A.I). Požaduje sa zábezpeka ponuky vo výške 26 400,00€. Podmienky zábezpeky sú uvedené v bode 11. súťažných podkladov. Vyhodnotenie splnenia podmienok účasti sa uskutoční po vyhodnotení ponúk.