Vyhlásené obstarávanie

Univerzálna hrotová brúska


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
MMG Produkt, s. r. o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
285 592,33
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42600000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
27. December 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
18. Január 2018
Dátum otvárania ponúk:
18. Január 2018
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2018
Miesto otvárania ponúk:
Miesto otvárania obálok a časť ponuky, označenej ako Ostatné: B&V Pro s.r.o., Družstevná 2, 831 04 Bratislava, zasadačka elektronická komunikácia hodnotiacej komisie.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné. Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, a ktorý spĺňa podmienky účasti v zmysle súťažných podkladov.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Áno
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka Univerzálnej hrotovej brúsky. Predmetné zariadenie slúži na programovo riadené brúsenie vonkajších a vnútorných rotačných plôch rovných (valcových), tvarových a kužeľových plôch s veľmi jemnou drsnosťou opracovania a s veľmi veľkými presnosťami až 0,001 mm. Je to konečná operácia pri výrobe dielcov, bez takéhoto zariadenia nemôžno vyrábať súčiastky v požadovaných presnostiach napr.: do 0,02 mm s drsnosťou povrchu maximálne 0,4. Upínanie obrobkov môže byť medzi hrotmi, letmo do skľučovadla alebo na magnetickej doske, ktorú upneme do skľučovadla.. Zariadenie : Univerzálna hrotová brúska s CNC riadením Popis: -zariadenie slúži na programovo riadené brúsenie vonkajších a vnútorných rotačných plôch rovných ( valcových), tvarových a kužeľových plôch s veľmi jemnou drsnosťou opracovania a s veľmi veľkými presnosťami až 0,001 mm. -je to konečná operácia pri výrobe dielcov, bez takéhoto zariadenia nemôžeme vyrábať súčiastky v požadovaných presnostiach napr.: do 0,02 mm s drsnosťou povrchu maximálne 0,4. -upínanie obrobkov môže byť medzi hrotmi, letmo do skľučovadla alebo na magnetickej doske, ktorú upneme do skľučovadla. Špecifikácia strojného zariadenia Parametre : -Obežný priemer - do 500 mm -Vzdialenosť medzi hrotmi - do 3000 mm -Váha obrobku medzi hrotmi - do 500 kg -Váha obrobku upnutého letmo vrátane upínača - do 100 kg -Minimálny prísun brúsneho kotúča - 0,001 mm -Minimálny posuv stola - 0,005 mm Okrem štandardného vybavenia brúsky obstarávateľ požaduje : -Prevedenie stroja a príslušenstvo: Riadiaci systém so SW opciami -Kompletné zariadenie na vnútorné brúsenie -Vreteno vnútorného brúsenia s vymeniteľnými nástavcami - 5 ks -Plynulá regulácia otáčok brúsneho vreteníka -Plynulá regulácia otáčok vnútorného brúsenia -Natáčanie brúsneho vretenníka minimálne -30/+15 stupňov -Natáčanie pracovného vretenníka do 90 stupňov -Natáčanie stola minimálne +4/-2 stupne -Hydraulické ovládanie posuvu hrotovej objímky -Valivé uloženie brúsneho vreteníka -Chladiace zariadenie s magnetickým a papierovým filtrom chladiacej kvapaliny -Osvetlenie stroja halogénové -Príruba na brúsny kotúč 2 ks -Nadľahčenie koníka a unášacieho vreteníka pneumatické -Ručný orovnávač na stôl pre vnútorné brúsenie -Orovnávač ručný stranový a uhlový na stôl -Ručný zaoblovač hran brúsneho kotúča , R 0-20 mm -Indikácia natáčania stola s odchylkomerom -Operka uzavretá 3-čeľusťová od priemeru 10 - 130 mm - 1 ks 130 - 230 mm - 1 ks 210 - 310 mm - 1 ks -Operky otvorené 2-čeľusťové od priemeru 10 mm do priemeru 110 mm 2 ks -Diaľková diagnostika stroja ( internet ) - SW -Skľučovadlo 3-čeľusťové s doskou priemer 250 mm 1 ks -Záruka 24 mesiacov -Vrátane dopravy, montáže, spustenia stroja a zaškolenia obsluhy

Doplňujúce informácie

A.Skutočnosti, týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené vo výzve na predkladanie ponúk, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení (ďalej len zákon o VO). B.Verejný obstarávateľ vykonáva uvedené verejné obstarávanie elektronicky v systéme elektronického verejného obstarávania EVOSERVIS na adrese www.evoservis.sk. C.Verejný obstarávateľ alebo zadávateľ zákazky umožňuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k súťažným podkladom a ku všetkým doplňujúcim podkladom, ktoré sa nachádzajú na zriadenom úložisku Úradu pre verejné obstarávanie a EN EVOSERVIS. D.Komunikácia medzi zadávateľom a záujemcom/uchádzačom bude prebiehať v slovenskom jazyku a prostredníctvom komunikačného rozhrania certifikovaného elektronického nástroja EN EVOSERVIS spôsobom uvedeným v súťažných podkladov. E.Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu z predložených súťažných ponúk, ak budú v rozpore s finančnými možnosťami verejného obstarávateľa alebo predložené ponuky nebudú pre verejného obstarávateľa výhodné, F.Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo nerokovať a neprijať ani jednu z predložených ponúk, ak sa podstatne zmenia podmienky, za ktorých sa zákazka verejného obstarávania vypísala. G. Z dôvodu obmedzeného počtu znakov v tomto odseku verejný obstarávateľ nie je schopný uviesť kompletné informácie. Podrobný popis podmienok účasti verejný obstarávateľ uviedol v súťažných podkladov. H. Verejný obstarávateľ neuplatňuje požiadavku Zábezpeky v súťažnej ponuke uchádzača. I. Verejné obstarávanie je taktiež zamerané na sociálne aspekty, t.j. verejný obstarávateľ vyžaduje preukázanie podmienok účasti podľa § 32 ods. 1 ZVO v plnom rozsahu a to najmä § 32 ods. 1 písm. b), f), g) a h) ZVO, ďalej preukázanie zoznam dodávok v zmysle § 34 ods. 1písm. a) ZVO a a predloženie čestného prehlásenia uchádzača k zohľadneniu záväzkov tykajúcich sa ochrany zamestnanosti, a pracovnych podmienok. Podrobnejšie viď. súťažné podklady.