Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti MŠ –P. Lehota


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Pavčina Lehota
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
257 269,69
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
21. December 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Január 2018
Dátum otvárania ponúk:
26. Január 2018
Ponuka musí platiť do:
31. Október 2018
Miesto otvárania ponúk:
MARBU VO poradenstvo s. r. o., Dúhová 40, 040 01 Košice, prvé poschodie.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač sa preukáže preukazom totožnosti a kópiou dokladu o oprávnení podnikať, poverený zástupca uchádzača sa preukáže aj splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Výsledky

Zníženie energetickej náročnosti MŠ –P. Lehota

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné úpravy budovy materskej školy v obci Pavčina Lehota, podľa projektu: Zníženie energetickej náročnosti MŠ P. Lehota. Stavebné práce, ktoré sú predmetom zákazky pozostávajú najmä z: - prístavby zádveria a schodiska pred hlavným vstupom z východnej strany tak, aby bol umožnený vstup do podkrovných priestorov, - zateplenia obvodových stien kontaktným zatepľovacím systémom, - zateplenia stropu nad nevykurovaným suterénom - zateplenia strechy, vrátane realizácie novej strešnej krytiny, - výmeny jestvujúcich drevených a plastových výplní otvorov za nové, - návrhu prístupového chodníka pre osoby so zníženou schopnosťou pohybu a orientácie a zriadenia zvislej zdvíhacej plošiny pri vstupe do Materskej školy. V objekte je navrhnutá rekonštrukcia vykurovacieho systému, elektroinštalácie a vzduchotechnika (rekuperácia). Po realizácii navrhnutých stavebných úprav bude stavba zatriedená do energetickej triedy budov A1.. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je jednoznačne uvedené a bližšie špecifikované a obsiahnuté v projektovej dokumentácii a výkaze výmer, ktoré tvoria neoddeliteľnú súčasť súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

VI.3.1) K súťažným podkladom je umožnený prístup elektronickými prostriedkami v systéme EVOSERVIS na adrese https://www.evoservis.sk/marbu/ v lehote podľa bodu IV.2.2 tejto výzvy. Manuál používania systému je zverejnený na rovnakej internetovej adrese. VI.3.2) Žiadosť o vysvetlenie informácií uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, v súťažných podkladoch alebo v inej sprievodnej dokumentácii (ďalej len žiadosť o vysvetlenie): VI.3.2.a) Lehota na doručenie žiadosti o vysvetlenie: Dostatočne vopred pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk, tak, aby bolo umožnené verejnému obstarávateľovi poskytnúť vysvetlenie informácií uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, v súťažných podkladoch alebo v inej sprievodnej dokumentácii všetkým záujemcom, najneskôr tri pracovné dni pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. VI.3.2.b) Spôsob predloženia žiadosti o vysvetlenie: elektronicky prostredníctvom systému EVOSERVIS na internetovej stránke https://www.evoservis.sk/marbu/ VI.3.2.c) Spôsob poskytnutia vysvetlenia: elektronicky prostredníctvom systému EVOSERVIS na internetovej stránke https://www.evoservis.sk/marbu/. Záujemcovi, bude na e-mail, zadaný pri registrácii do systému EVOSERVIS, doručený notifikačný e-mail, že k predmetnej zákazke existuje nová správa. Záujemca/uchádzač sa prihlási do systému EVOSERVIS a v komunikačnom rozhraní bude mať prístup k vysvetleniam. VI.3.3) Verejný obstarávateľ nie je povinný v rámci dorozumievania podľa bodov VI.3.1 a VI.3.2 komunikovať so záujemcami písomne v listinnej forme. VI.3.4) Zábezpeka ponúk sa vyžaduje. Zábezpeka je stanovená vo výške 3 000,00 EUR. Zábezpeku je možné zložiť poskytnutím bankovej záruky za uchádzača alebo zložením finančných prostriedkov uchádzačom na účet verejného obstarávateľa v banke alebo v pobočke zahraničnej banky. Podrobné pokyny sú uvedené v súťažných podkladoch. VI.3.5) Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač v ponuke uviedol podiel zákazky, ktorý má v úmysle zadať subdodávateľom, navrhovaných subdodávateľov a predmety subdodávok. Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby navrhovaný subdodávateľ spĺňal podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia a neexistovali u neho dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7 ZVO; oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu sa preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky alebo koncesie, ktorý má subdodávateľ plniť. VI.3.6) Verejný obstarávateľ vyhlasuje, že obmedzuje požadované informácie o podmienkach účasti, v časti IV. podmienky účasti Jednotného európskeho dokumentu na jednu otázku s odpoveďou áno/nie, t.j. či hospodársky subjekt spĺňa všetky požadované podmienky účasti. VI.3.7) Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávaním inovácií a nie je obstarávaním zameraným na sociálne aspekty.