Vyhlásené obstarávanie

Výstavba bytov nižšieho štandardu v meste Medzilaborce 9x12 b.j.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Medzilaborce
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 851 669,64
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45211000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
12. December 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
8. Január 2018
Dátum otvárania ponúk:
8. Január 2018
Ponuka musí platiť do:
31. December 2018
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Medzilaborce, Mierová 326/4, 068 01 Medzilaborce
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť všetci uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 60

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vybudovanie deviatich samostatne stojacich bytových domov nižšieho štandardu vrátane napojenia na inžinierske siete. V každom z bytových domov bude vytvorených 12 bytových jednotiek. Jednotlivé bytové domy budú realizovaná postupne podľa termínov stanovených verejným obstarávateľom, v nadväznosti na objem finančných prostriedkov získaných z úveru zo Štátneho fondu rozvoja bývania a dotácie z Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR. Jednotlivé bytové domy budú napojené na jestvujúce verejné siete samostatnými novými prípojkami NN elektrickou a vodovodnou. Splašková kanalizácia objektu bude napojená do žumpy. V miestach napojenia budú osadené hlavné meracie a regulačné zariadenia.. Predmetom zákazky je vybudovanie deviatich samostatne stojacich bytových domov nižšieho štandardu vrátane napojenia na inžinierske siete. V každom z bytových domov bude vytvorených 12 bytových jednotiek. Jednotlivé bytové domy budú realizovaná postupne podľa termínov stanovených verejným obstarávateľom, v nadväznosti na objem finančných prostriedkov získaných z úveru zo Štátneho fondu rozvoja bývania a dotácie z Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR. Jednotlivé bytové domy budú napojené na jestvujúce verejné siete samostatnými novými prípojkami NN elektrickou a vodovodnou. Splašková kanalizácia objektu bude napojená do žumpy. V miestach napojenia budú osadené hlavné meracie a regulačné zariadenia.

Doplňujúce informácie

Verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, ani obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. Jednotný európsky dokument je dokument, ktorým hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti. Jednotný európsky dokument (ďalej len "JED") bude zverejnený v profile verejného obstarávateľa a na webe: http://www.medzilaborce-urad.sk. Manuál k vypĺňaniu JED je prístupný na webe: http://www.uvo.gov.sk/jednotnyeuropsky-dokument-preverejne-obstaravanie-553.html. Verejný obstarávateľ odporúča všetkým uchádzačom/ záujemcom , ktorí si stiahli súťažné podklady a Výzvu z profilu alebo z webu, aby túto skutočnosť oznámili e-mailom na kontaktnú adresu: anton.sabo@medzilaborce-urad.sk s uvedením kontaktných údajov pre potreby poskytovania vysvetľovania údajov uvedených vo Výzve, Súťažných podkladoch a iné. V prípade, že uchádzač/záujemca nezašle túto informáciu na kontaktný e-mail, verejný obstarávateľ nenesie zodpovednosť za nedoručenie vysvetlenia informácii uvedených vo Výzve a v Súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ požaduje zloženie zábezpeky vo výške 40 000,- €. Podmienky zloženia zábezpeky sú podrobne uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ predpokladá, že financovanie plnenia predmetu zákazky bude z dotačných prostriedkov MDVaRR a z úveru zo ŠFRB. Z uvedeného dôvodu verejný obstarávateľ požaduje aby cena zákazky bola stanovená v súlade so zákonom o štátnom fonde. Uzavretie zmluvy a plnenie zákazky je podmienené pridelením dotačných prostriedkov. Verejný obstarávateľ odporúča uchádzačom oboznámiť sa so špecifikami miesta plnenia zákazky formou osobnej obhliadky. Záujemca dohodne čas obhliadky s kontaktnou osobou verejného obstarávateľa.