Vyhlásené obstarávanie

Tvorba kreatívneho riešenia Insomnium


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Insomnium, s. r. o.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
134 200,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72000000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
3. Október 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
3. November 2017
Dátum otvárania ponúk:
3. November 2017
Ponuka musí platiť do:
31. December 2018
Miesto otvárania ponúk:
Nexus Consulting s.r.o., Miletičova 21 BCB , 82102 Bratislava.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
1. Otváranie častí ponúk označených ako "Ostatné" je neverejné. 2. Otváranie časti ponúk označených ako Kritéria je verejné. Verejný obstarávateľ umožňuje účasť na otváraní častí ponúk, označených ako Kritériá uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Opis obstarávania

Predmetom frameworku je univerzálne softvérové riešenie pre analýzu priestoru postavené na báze existujúcich IP bezpečnostných kamier s výstupom do webového aj mobilného prostredia. Framework vytvorí jednotnú platformu, kde jednoduchým zadaním základných údajov zákazník zaregistruje svoje IP bezpečnostné kamery a tým spustí algoritmus analýzy na strane servera. Výstupom bude jednoduchá štatistika zobraziteľná prostredníctvom webového a mobilného prehliadača. Medzi základné podporované zariadenia budú patriť bezpečnostné kamery pracujúce v štandarde ONVIF. Pre dosiahnutie lepších výsledkov bude framework podporovať aj termovízne kamery zobrazujúce ľudské teplo. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v kapitole B. Opis predmetu zákazky Súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je dodanie frameworku. Predmetom frameworku je univerzálna softvérové riešenie pre analýzu priestoru postavené na báze existujúcich IP bezpečnostných kamier s výstupom do webového aj mobilného prostredia. Framework vytvorí jednotnú platformu kde jednoduchým zadaním základných údajov zákazník zaregistruje svoje IP bezpečnostné kamery a tým spustí algoritmus analýzy na strane server. Výstupom bude jednoduchá štatistika zobraziteľná prostredníctvom webového a mobilného prehliadača. Medzí základné podporované zariadenia budú bezpečnostné kamery pracujúce v štandarde ONVIF. Pre dosiahnutie lepších výsledkov framework bude podporovať aj termovízne kamery zobrazujúce ľudské teplo. Framework umožní pripojenie analýzy pre analyze tváre s možnosťami opätovnej identifikácie človeka v prípade opakovaného výskytu v priestore. Podporovaným riešení bude taktiež rozpoznávanie pohlavia a veku človka. Pre ďalší vývoj príslušné riešenie poskytné svoje rozhranie pre pripojenie ďalsích analytických modulov. Manažment modulov je potrebné zabezpečiť tak, aby celkový vývoj a nasadenie modulu neovlyvňovalo celkový chod frameworku. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v kapitole B. Opis predmetu zákazky Súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ poskytne súťažné podklady každému záujemcovi, ktorý o ne v určenej lehote požiada a to v elektronickej podobe sprístupnením verejným obstarávateľom v systéme ERANET http://www.emem.eranet.sk/ v časti Detail zákazky/Dokumenty zákazky, kde budú taktiež zverejnené aj všetky ich prípadné vysvetlenia alebo doplnenia. Verejný obstarávateľ tak umožňuje neobmedzený a priamy prístup k súťažným podkladom a všetkým ich vysvetleniam a doplneniam. Pokiaľ bude mať záujemca k dispozícií súťažné podklady len z profilu zo stránky Úradu pre verejné obstarávanie, odporúčame takémuto záujemcovi dať na vedomie verejnému obstarávateľovi svoje identifikačné resp. kontaktné údaje a dátum prevzatia súťažných podkladov z dôvodu evidencie záujemcov a prípadného rozposielania doplňujúcich informácií, vysvetľovania a evidencie lehôt v prípade uplatnenia revíznych postupov. 2. Súťažné podklady a ďalšie dokumenty k zákazke si môže záujemca o súťaž stiahnuť v systéme ERANET dostupnom na webovej stránke: https://emem.eranet.sk Pre prístup do systému sa musí záujemca o súťaž zaregistrovať na totožnej webovej stránke. Registrácia je bezplatná a slúži na získanie prístupu do systému ERANET a k dokumentom zákazky. V časti Prehľad verejných zákaziek sa zákazka na predmet [Framework pre analýzu priestoru] eviduje pod číslom [ID_83]. Manuál k registrácii, prihláseniu a práce so systémom je pre záujemcov o súťaž dostupný na prihlasovacej stránke systému. 3. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom priebežne sledovať profil verejného obstarávateľa a zákazku v systéme ERANET, na ktorom bude verejný obstarávateľ uverejňovať všetky dôležité informácie a dokumenty v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní v rámci tohto verejného obstarávania. 4. Verejný obstarávateľ umožňuje vyplniť oddiel Globálny údaj pre všetky podmienky účasti časti IV. Jednotného európskeho dokumentu. 5. Verejný obstarávateľ uzavrie zmluvu s úspešným uchádzačom až po vykonaní a kladnom výsledku ex-ante kontroly pred podpisom zmluvy, vykonanej Riadiacim orgánom pre OP VaI a Úradom pre verejné obstarávanie (ak sa vyžaduje). 6. Predmetom zákazky je obstarávanie inovácií.