Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti a stavebné úpravy na Gymnáziu Mikuláša Kováča v Banskej Bystrici


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Gymnázium Mikuláša Kováča
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
491 115,98
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45210000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
25. Október 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
24. November 2017
Dátum otvárania ponúk:
24. November 2017
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
VB-EL s.r.o., Rudlovská cesta 33, 97401 Banská Bystrica
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní časti ponúk "kritériá" sa môžu zúčastniť oprávnení zástupcovia uchádzača. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 24

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zniženie energetickej budovy. S tým súvisí zlepšenie tepelno-technických parametrov budovy: - zateplenie teplovýmenného plášťa budovy - zateplenie obvodových stien, strechy - rekonštrukcia plochej strechy - výmena oplechovania vonkajších výplní otvorov - výmena bleskozvodu - výmena vnútorných elektroinštalácii - návrh nových klampiarskych výrobkov, - návrh nových zámočníckych výrobkov vrátane výmeny bleskozvodnej sústavy, PO rebríka a doplnenie komína - doplnenie fotovoltaických panelov na strešnú konštrukciu Rekonštrukcia vnútorných priestorov školy v rozsahu: -vyspravenie poškodených povrchov stien po výmene vykurovacích telies, vyspravenie povrchov po výmene elektroinštalácii -rekonštrukcia taktiež zahŕňa vyregulovanie vykurovacej sústavy v celej škole, vyčistenie a náter na pôvodné liatinové telesá, výmena nevhodných vykurovacích telies prípadne doplnenie výmena termostatických hlavíc a ventilov ako aj úprava vykurovacej sústavy.(viď Príslušnú časť PD - UK) -rekonštrukcia zahŕňa aj výmena svietidiel a výmena elektrických káblov a rozvodov -výmena bojlerov na výrobu teplej vody. Podrobne bude predmet zákazky popísaný v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je zniženie energetickej budovy. S tým súvisí zlepšenie tepelno-technických parametrov budovy: - zateplenie teplovýmenného plášťa budovy - zateplenie obvodových stien, strechy - rekonštrukcia plochej strechy - výmena oplechovania vonkajších výplní otvorov - výmena bleskozvodu - výmena vnútorných elektroinštalácii - návrh nových klampiarskych výrobkov, - návrh nových zámočníckych výrobkov vrátane výmeny bleskozvodnej sústavy, PO rebríka a doplnenie komína - doplnenie fotovoltaických panelov na strešnú konštrukciu Rekonštrukcia vnútorných priestorov školy v rozsahu: -vyspravenie poškodených povrchov stien po výmene vykurovacích telies, vyspravenie povrchov po výmene elektroinštalácii -rekonštrukcia taktiež zahŕňa vyregulovanie vykurovacej sústavy v celej škole, vyčistenie a náter na pôvodné liatinové telesá, výmena nevhodných vykurovacích telies prípadne doplnenie výmena termostatických hlavíc a ventilov ako aj úprava vykurovacej sústavy.(viď Príslušnú časť PD - UK) -rekonštrukcia zahŕňa aj výmena svietidiel a výmena elektrických káblov a rozvodov -výmena bojlerov na výrobu teplej vody

Doplňujúce informácie

1.Celá ponuka a ďalšie doklady a dokumenty vo verejnom obstarávaní sa predkladajú v štátnom (slovenskom) jazyku. Ak je doklad alebo dokument vyhotovený v cudzom jazyku, predkladá sa spolu s jeho úradným prekladom do štátneho (slovenského) jazyka; to neplatí pre ponuky, doklady a dokumenty vyhotovené v českom jazyku. Ak sa zistí rozdiel v ich obsahu, rozhodujúci je úradný preklad do štátneho jazyka. 2.Verejný obstarávateľ pri zadávaní tejto zákazky požaduje dodržiavať Etický kódex záujemcu/uchádzača vo verejnom obstarávaní, ktorý je zverejnení na http://www.uvo.gov.sk/eticky-kodex-zaujemcu-uchadzaca-54b.html. 3. Verejný obstarávateľ podľa ustanovenia § 40 ods. 6 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 4.Verejný obstarávateľ oznamuje, že aplikuje prechodné ustanovenie ohľadom komunikácie podľa § 187 ods. 8 zákona o verejnom obstarávaní. Doručovanie sa riadi podľa zákona č. 71/1967 Zb. o správnom konaní (správny poriadok) v znení neskorších predpisov. 5. Skutočnosti, týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené v Oznámení o vyhlásení verejného obstarávania a v súťažných podkladoch sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní. 6. Požadovaná bude zábezpeka, v zmysle § 46 Zákona o VO, vo výške 12 000,- EUR. Podmienky zloženia zábezpeky budú uvedené v súťažných podkladoch.