Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti obecného domu v obci Drienov


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Drienov
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
180 678,71
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45210000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
25. August 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
20. September 2017
Dátum otvárania ponúk:
20. September 2017
Ponuka musí platiť do:
31. December 2018
Miesto otvárania ponúk:
Obecný úrad Drienov, Mierová 1, Drienov
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie časti ponúk označených ako "Ostatné" je neverejné. Na otváraní častí ponúk označených ako "Kritéria" sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku a ktorých ponuka nebola vylúčená. Na otváraní ponúk "Kritéria" môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu alebo osobou splnomocnenou na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Áno
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 4

Výsledky

Zníženie energetickej náročnosti obecného domu v obci Drienov

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na rekonštrukcii verejnej budovy - obecného domu v obci Drienov, ktorá je postavená na parcele č. 766, k.ú. Drienov, okres Prešov s cieľom zníženia energetickej náročnosti budovy a zníženia spotreby energie. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na rekonštrukcii verejnej budovy - obecného domu v obci Drienov, ktorá je postavená na parcele č. 766, k.ú. Drienov, okres Prešov s cieľom zníženia energetickej náročnosti budovy a zníženia spotreby energie. Realizované opatrenia v súlade s projektovou dokumentáciou a výkazom výmer sú najmä: - zateplenie fasády a sokla - zateplenie strechy - výmena výplňových konštrukcií za nové - modernizácia zdroja tepla - debarierizácia budovy - realizácia mechanickej výmeny vzduchu na poschodí budovy - rekonštrukcia osvetľovacej sústavy - realizácia bleskozvodu Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ poskytuje súťažné podklady zabezpečením neobmedzeného prístupu k súťažným podkladom a ostatným informáciám potrebných na vypracovanie ponuky v profile verejného obstarávateľa na webovom sídle ÚVO (https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/detail/5903) vo formáte .pdf a zároveň na webovom sídle verejného obstarávateľa (http://www.drienov.sk, v záložke "úradná tabuľa"), kde budú zverejnené súbory - prílohy súťažných podkladov v editovateľných formátoch (odporúčané vzory, návrh Zmluvy o dielo, neocenený výkaz výmer ...) počas celého procesu verejného obstarávania. Verejný obstarávateľ odporúča všetkým uchádzačom/ záujemcom , ktorí si stiahli súťažné podklady a výzvu na predkladanie ponúk z profilu verejného obstarávateľa, aby túto skutočnosť oznámili e-mailom na adresu kontaktného miesta: ivetakomorova@ikts.sk s uvedením kontaktných údajov pre potreby poskytovania vysvetľovania údajov uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, v súťažných podkladoch atď. a s uvedením dátumu stiahnutia súťažných podkladov z profilu. V prípade, že uchádzač/záujemca nezašle túto informáciu na kontaktný e-mail, verejný obstarávateľ nenesie zodpovednosť za neposkytnutie vysvetlenia informácií uvedených vo výzve na predkladanie ponúk a v súťažných podkladoch a iné. Verejný obstarávateľ odporúča všetkým záujemcom, aby vo vlastnom záujme počas celého procesu verejného obstarávania sledovali profil verejného obstarávateľa na uvedenom webovom sídle. 2. Pri komunikácii a výmene informácií postupuje verejný obstarávateľ podľa § 187 ods. 8) zákona o verejnom obstarávaní. 3. V rámci tohto verejného obstarávania sa uplatňuje aspekt zeleného verejného obstarávania, vo forme osobitných podmienok plnenia zmluvy. 4. Zmluva s úspešným uchádzačom nadobudne účinnosť po splnení odkladacej podmienky, ktorá spočíva v tom, že dôjde k uzavretiu zmluvy o nenávratný finančný príspevok a k schváleniu procesu verejného obstarávania. V prípade neuzavretia zmluvy o nenávratný finančný príspevok, alebo neschválenia procesu verejného obstarávania poskytovateľom nenávratného finančného príspevku, si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo využiť inštitút odkladacej podmienky a následne zmluvu anulovať.