Vyhlásené obstarávanie

Obnova objektu renesančno-barokového kaštieľa Hanušovce nad Topľou


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Krajské múzeum v Prešove
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
298 445,62
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212314-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
4. August 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
7. September 2017
Dátum otvárania ponúk:
7. September 2017
Ponuka musí platiť do:
31. December 2017
Miesto otvárania ponúk:
Ján Velebír - STAVITEĽ Komenského 48 094 31 Hanušovce nad Topľou
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie časti "Ostatné" je neverejné. Na otváraní obálok s ponukami, časti "Kritériá" sa môžu zúčastniť oprávnení uchádzači, ktorí predložili ponuky a ktorých ponuka nebola vylúčená. Na otváraní obálok tejto časti ponúk môže byť uchádzač zastúpený v zmysle súťažných podkladov.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Kritéria nákladov

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 270

Opis obstarávania

Predmetom zákazky: Obnova objektu renesančno-barokového kaštieľa Hanušovce nad Topľou je obnova historickej budovy renesančno-barokového kaštieľa v Hanušovciach nad Topľou (sídlo Vlastivedného múzea). Bližšie informácie sú uvedené v samostatných prílohách (projektová dokumentácia), ktoré verejný obstarávateľ poskytuje k súťažným podkladom.. Stavba: "Obnova objektu renesančno-barokového kaštieľa Hanušovce nad Topľou" sa člení na: Práce HSV - zvislé konštrukcie - povrchové úpravy - ostatné práce Práce PSV - konštrukcie klampiarske - konštrukcie stolárske Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch v časti B.1 Opis predmetu zákazky a v samostatných prílohách (projektová dokumentácia), ktoré verejný obstarávateľ poskytuje k súťažným podkladom.

Doplňujúce informácie

1.) Súťažné podklady sú zverejnené v profile verejného obstarávateľa na webovom sídle Úradu pre verejné obstarávanie. Súťažné podklady v editovateľnej podobe poskytuje verejný obstarávateľ iba elektronicky a to na základe písomnej žiadosti, ktorá bude ako príloha e-mailu podpísaná záujemcom s uvedením základných identifikačných údajov. Kontaktná elektronická adresa na poskytovanie súťažných podkladov je: bernacky.obstaravanie@gmail.com. Verejný obstarávateľ plní všetky povinnosti týkajúce sa zverejňovania dokumentov a informácií o tomto verejnom obstarávaní v profile VO. 2.) Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v tomto registri alebo ktorých, subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného prepisu, majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora. 3.) Úspešný uchádzač po podpise zmluvy je povinný preukázať verejnému obstarávateľovi do 10 dní, že má uzatvorenú zmluvu o poistení zodpovednosti za škodu na majetku alebo zdraví tretích osôb počas realizácie diela vo výške ceny diela bez DPH. 4.) Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač v zmluve uviedol údaje o všetkých známych subdodávateľoch, podieľajúcich sa na plnení zmluvy v súlade so súťažnými podkladmi. 5.) Ďaľšie postupy, lehoty a informácie týkajúce sa tohto verejného obstarávania, ktoré nie sú opísané alebo špecifikované v tejto výzve na predkladanie ponúk a súťažných podkladoch sa v tomto verejnom obstarávaní riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní a súvisiacimi predpismi účinnými v čase vyhlásenia tohto verejného obstarávania.