Vyhlásené obstarávanie

„Rekonštrukcia budovy 2/2 na Námestí slobody v Novom Meste nad Váhom“


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Nové Mesto nad Váhom
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
600 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
24. Júl 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
16. August 2017
Dátum otvárania ponúk:
16. August 2017
Ponuka musí platiť do:
31. Október 2017
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad, ul. Čsl. Armády č. 1, 915 32 Nové Mesto nad Váhom- zasadacia miestnosť č.320 na 2. poschodí Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk sa na otváraní častí ponúk Ostatné účasť neumožňuje.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 8

Opis obstarávania

Objekt navrhovaný na rekonštrukciu je na Nám.slobody č.2/2, na pozemku č.4409 k.ú. Nové Mesto n.V., vedľa tzv. Robotníckeho domu, ktorý je pamiatkovo chránený a v minulosti slúžil ako pracovisko Prima banky. Parcela je vedená v KN ako zastavané plochy a nádvoria. V zmysle právoplatného územného plánu mesta Nové mesto nad Váhom sa objekt nachádza v pamiatkovej zóne. Parcela č.4409 je vo vlastníctve investora a je vedená v KN ako zastavané plochy a nádvoria. V súčasnej dobe je objekt využívaný len v časti B - prevádzka brašnárstvo. Existujúca budova chátra. Všetky inžinierske siete sú v blízkosti vybudované, ostáva len budovu napojiť. Objekt a pozemok sú vhodné na zamýšľanú rekonštrukciu. Bočná stena sprava existujúceho objektu je na hranici pozemku č.4408, ktorý je toho času nezastavaný a vedený v KN ako ostatné plochy. Bočná stena zľava je na hranici pozemku č. 4410, na tejto hranici je aj stena susednej budovy, ktorá je vo vlastníctve mesta. Zo zadnej časti je na pozemku č.4412/1 sú kancelárie a obchodné priestory.. Hlavný vstup do objektu je z č.p. 4417/1 z Námestia slobody. Zrekonštruovaná budova bude ponúknutá do nájmu, s navrhovanými prevádzkami. Budova sa člení na časť A, ktorá je dvojpodlažná a priečelie je na námestí, a časť B, ktorá je v dvore a je jednopodlažná. Časť A: Na 1.NP pôvodnej budovy budú s oknami smerom na námestie dve predajne. Do prevádzky č.1 ( č. budovy 1) sa vstupuje cez existujúci bočný vchod z Komenského ulice. Prevádzka č. 1. bude mať hygienické zariadenie v budove č.2/2. Do prevádzky č.3 sa bude vstupovať vchodm z námestia. Vchod do prevádzky č.2 je v podbrání. V dvorovej časti B sa vstupuje do prevádzky č. 4, a č. 5. Hygienické zázemie pre prevádzku 3,4,5 bude umiestnené v časti A. Na 2.NP sa vstupuje v podchode v bočnej stene schodami. Na 2.NP budú kancelárie s hygienickým zázemím. Na prízemí časti A bude hygienické zázemie pre prevádzku č.1 na č.p. 4410. Pre verejnosť budú novozriadené a novovybudované verejné WC -muži, ženy, imobilní a s upratovacou miestnosťou. K prevádzkam budú zriadené prístupové chodníky , v átriu ostane zeleň. Časť budovy B je doporučené zbúrať, kvôli nákladnej oprave.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť vyhlásené verejné obstarávanie podlimitnú zákazku v prípade ak bola splnená jedna z požiadaviek uvedená podľa § 57 ZVO Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku ponuky vo výške 18.000 €. Podrobné informácie a podmienky zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch.