Vyhlásené obstarávanie

Výmena okien na SPŠS Fajnorovo nábrežie 5, Bratislava


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Bratislavský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 030 654,11
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212314-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
21. Máj 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
18. Jún 2019
Dátum otvárania ponúk:
18. Jún 2019
Ponuka musí platiť do:
31. December 2019
Miesto otvárania ponúk:
Úrad Bratislavského samosprávneho kraja, Sabinovská 16, 820 05 Bratislava
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie je verejné a uskutoční sa za účasti uchádzačov. Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Na otváraní môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Výmena okien na SPŠS Fajnorovo nábrežie 5, Bratislava

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie stavebných prác a všetkých dodávok súvisiacich s výmenou okien v zmysle požiadaviek KPÚ-BA na Fajnorovom nábreží v Bratislave. Rekonštrukcia spočíva v kompletnej výmene okien na celej budove školy, ktorá spadá pod NKP. Výmena okien musí splniť požiadavky tvarovo a materiálovo zhodné s pôvodnými oknami. Oproti súčasnému stavu okná dosiahnu triedu zvukovej izolácie 4 (Rw = 40 až 44 dB), čo prispeje k skvalitneniu vnútorného prostredia, najmä školských tried orientovaných na rušné ulice.. Predmetom zákazky je zabezpečenie stavebných prác a všetkých dodávok súvisiacich s výmenou okien v zmysle požiadaviek KPÚ-BA na Fajnorovom nábreží v Bratislave. Rekonštrukcia spočíva v kompletnej výmene okien na celej budove školy, ktorá spadá pod NKP. Výmena okien musí splniť požiadavky tvarovo a materiálovo zhodné s pôvodnými oknami. Oproti súčasnému stavu okná dosiahnu triedu zvukovej izolácie 4 (Rw = 40 až 44 dB), čo prispeje k skvalitneniu vnútorného prostredia, najmä školských tried orientovaných na rušné ulice. Projekt obsahuje 21 druhov drevených špaletových okien, vo väčšine sa jedná o dvojité okná v zalomenom ostení, v celkovom počte 300 ks.

Doplňujúce informácie

1. Podľa § 41 ods. 1 písm. a) zákona verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač vo svojej ponuke uviedol podiel zákazky, ktorý má v úmysle zadať subdodávateľom a predmet subdodávky. Zároveň verejný obstarávateľ v súťažných podkladoch vyžaduje splnenie podmienok podľa § 41 ods. 1 písm. b) zákona. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti Jednotným európskym dokumentom podľa § 39 zákona alebo čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil v zmysle § 114 ods. 1 zákona. Doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladajú uchádzači verejnému obstarávateľovi podľa § 55 ods. 1 zákona v čase a spôsobom, určeným verejným obstarávateľom. 3. Úspešný uchádzač, jeho subdodávatelia a osoby, ktoré majú povinnosť podľa § 2 zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, musia byť zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 4. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania - systém EVO ver. 18.0. . 5. Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku ponuky vo výške 15 000,- EUR. Podmienky sú uvedené v súťažných podkladoch. 6. Verejný obstarávateľ umožňuje obhliadku miesta plnenia. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 7. Úspešný uchádzač je povinný byť poistený pre prípad zodpovednosti za škodu spôsobenú vykonávaním činností v zmysle zmluvy o dielo, s minimálnym limitom poistného plnenia vo výške zmluvnej ceny diela s DPH. 8. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk a podmienky plnenia zmluvy, predmetné verejné obstarávanie nie je obstarávaním inovácií a nie je zamerané na sociálne aspekty.