Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti budovy Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy Košice - mesto.


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Regionálna veterinárna a potravinová správa Košice - mesto
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
622 200,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
13. Máj 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
3. Jún 2019
Dátum otvárania ponúk:
3. Jún 2019
Ponuka musí platiť do:
3. Jún 2020
Miesto otvárania ponúk:
Regionálna veterinárna a potravinová správa Košice - mesto, Hlinkova 1/C, 040 01 Košice - zasadacia miestnosť.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávatel' umožní účast' na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Na verejnom otváraní ponúk komisia zverejní obchodné mená alebo názvy, sídla, miesta podnikania alebo adresy pobytov všetkých uchádzačov a ich návrhy na plnenie kritérií, ktoré sa dajú vyjadrit' číslom.. Ostatné údaje uvedené v ponuke sa nezverejňujú.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Výsledky

Zníženie energetickej náročnosti budovy Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy Košice - mesto.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky na uskutočnenie stavebných prác je celková obnova budovy Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy Košice - mesto.Projektová dokumentácia je zameraná na zníženie energetickej náročnosti budovy a reaguje na výzvu Slovenskej inovačnej a energetickej agentúry so zameraním na zníženie energetickej náročnosti verejných budov.. Navrhované stavebné práce a nové technické zariadenia sú zamerané na rekonštrukciu a modernizáciu stavebného objektu, rekonštrukciu a modernizáciu vykurovania, rekonštrukciu a modernizáciu prípravy teplej vody, rekonštrukciu a modernizáciu systémov osvetlenia. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch, výkaze výmer a v projektovej dokumentácii.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia a výmena informácií v tomto verejnom obstarávaní sa uskutočňuje podľa § 20 zákona o verejnom obstarávaní a v súlade so sút'ažnými podkladmi. Systém Elektronické obstarávanie (dalej len EO)) použitý na zadávanie tejto podlimitnej zákazky je súčast'ou Elektronického kontraktačného systému (dalej len EKS). Je vytvorený, prevádzkovaný a dostupný na webovom sídle: https://eo.eks.sk/. 2.Verejný obstarávateľ uvádza, že v dokumente Všeobecné podmienky elektronického obstarávania (v aktuálnom znení), ktorý je zverejnený na EKS, sú upravené v rozsahu zákona o verejnom obstarávaní základné podmienky používania EO najmä z hľadiska bezpečnosti, ochrany osobných údajov a iných údajov, ako aj podrobnosti vo vzťahu ku komunikácii, doručovaniu, identifikácii a autentifikácii. Podrobnosti o elektronickej komunikácii vrátane doručovania sú v tomto dokumente uvedené v čl. Ill. Komunikácia a doručovanie. Priamy odkaz: https://kernel.eks.sk/SpravaVPPPVO/VPPPVO/AktualneUcinne/10 3. Dokumenty potrebné na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti sú prístupné v súlade so zákonom na internetovej adrese https://eo.eks.sk/ElektronickaTabula/Detail/492. Z uvedeného dövodu verejný obstarávatel' tieto dokumenty záujemcom nezasiela. Priamy odkaz na túto internetovú adresu bude tiež zverejnený v PROFILE verejného obstarávatel'a na web stránke Úradu pre verejné obstarávanie. Verejný obstarávatel' odporúča uchádzačom počas celého trvania tejto verejnej sút'aže priebežne sledovat' Elektronickú tabul'u tejto zákazky https://eo.eks.sk/ElektronickaTabula/Detail/492 a tiež webové sídlo Úradu pre verejné obstarávanie, čast' Profil verejného obstarávatel'a, adresa: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/detail/15471. 4.Komunikačným jazykom v tejto verejnej súťaži je slovenský jazyk. 5.Zábezpeka ponuky sa požaduje vo výške 18 500,00 €. Spôsob a podmienky zloženia zábezpeky sú uvedené v sút'ažných podkladoch. Spôsob zloženia zábezpeky si vyberie uchádzač. 6.Predmetné verejné obstarávanie nie je: a) zelené verejné obstarávanie b) obstarávanie inovácií c) obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.