Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia cesty III/1400 Dolný Štál – Topoľníky (II. etapa) + intravilán Topoľníky, km 0,000 – 5,846


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
921 185,26
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233140-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
13. Máj 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
3. Jún 2019
Dátum otvárania ponúk:
3. Jún 2019
Ponuka musí platiť do:
31. December 2019
Miesto otvárania ponúk:
Trnavský samosprávny kraj Starohájska 10 917 01 Trnava
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk, t. j. sprístupnenie elektronických ponúk v systéme EVO, sa uskutoční v zmysle § 52 ods. 2 Zákona o verejnom obstarávaní. Umožňuje sa účasť všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou písomne splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia cesty III/1400 Dolný Štál – Topoľníky (II. etapa) + intravilán Topoľníky, km 0,000 – 5,846

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia cesty III/1400 Dolný Štál Topoľníky (II. etapa) + intravilán Topoľníky, km 0,000 - 5,846 a taktiež vyhotovenie projektovej dokumentácie skutočného zrealizovania stavby a porealizačné geodetické zameranie oprávnenou osobou v digitálnej aj papierovej forme. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený vo Zväzku 2 súťažných podkladov.. Predmetom zákazky sú stavebné práce s názvom Rekonštrukcia cesty III/1400 Dolný Štál Topoľníky (II. ETAPA) + intravilán Topoľníky, km 0,000 - 5,846. Súčasťou predmetu zákazky je taktiež vyhotovenie projektovej dokumentácie skutočného zrealizovania stavby a porealizačné geodetické zameranie oprávnenou osobou v digitálnej aj papierovej forme. Verejný obstarávateľ v súlade s § 38 ods. 4 Zákona o verejnom obstarávaní požaduje, aby realizáciu pokládky živičných vrstiev, t. j. kompletnú realizáciu všetkých asfaltových vrstiev vykonal priamo uchádzač a teda uvedené činnosti nesmie zadať subdodávateľom, resp. iným osobám podľa § 34 ods. 3 Zákona verejnom obstarávaní. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený vo Zväzku 2 súťažných podkladov, v projektovej dokumentácii a vo výkaze výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1.) V prípade nejasností alebo potreby objasnenia podmienok uvedených v súťažných podkladoch, vo výzve na predkladanie ponúk, alebo inej sprievodnej dokumentácii k súťažným podkladom, poskytnutej verejným obstarávateľom v lehote na predkladanie ponúk, môže záujemca písomne požiadať o ich vysvetlenie priamo cez systém EVO. Verejný obstarávateľ poskytne vysvetlenie údajov uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, v súťažných podkladoch alebo inej sprievodnej dokumentácii k súťažným podkladom všetkým záujemcom prostredníctvom systému EVO v súlade s § 113 ods. 7 zákona o VO za predpokladu, že o vysvetlenie sa požiada dostatočne vopred. 2.) Verejný obstarávateľ uplatňuje v predmetnom obstarávaní podmienku podľa § 40 ods. 6 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní. 3.) Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku na uvedený predmet zákazky vo výške 20 000,00 EUR. Bližšie informácie sú uvedené v Článku III súťažných podkladov. 4.) Vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk v zmysle § 112 ods. 6 druhej vety a § 55 ods. 1 Zákona o verejnom obstarávaní.