Vyhlásené obstarávanie

Podpora tvorby pracovných miest kreatívneho priemyslu v JAGA GROUP, s.r.o. - softvérové služby


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
JAGA GROUP, s.r.o.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
180 490,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72000000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
13. Apríl 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
2. Máj 2017
Dátum otvárania ponúk:
2. Máj 2017
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2018
Miesto otvárania ponúk:
JAGA GROUP s.r.o., Lamačská cesta 45, 841 03 Bratislava 42
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Osoba podľa §8 zákona otvára ponuky v súlade s §52 zákona a je povinná umožniť účasť na otváraní častí ponúk, označených ako "Kritériá" všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená. Otváranie častí ponúk "Ostatné" bude v súlade s §52 zákona.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 60

Opis obstarávania

Jedná sa o obstaranie služieb informačných technológií súvisiacich s návrhom, úpravou a/alebo implementáciou softvéru v nasledovných častiach predmetu zákazky: 1. časť predmetu zákazky - Implementácia CRM softvéru 2. časť predmetu zákazky - Redizajn existujúcich webových portálov 3. časť predmetu zákazky - Návrh a implementácia nového webového portálu Podrobné informácie o jednotlivých častiach predmetu zákazky sú uvedené v súťažných podkladoch, časť D - Opis predmetu zákazky.. Jedná sa implementáciu CRM softvéru (softvéru na riadenie vzťahov so zákazníkmi), podrobné informácie o 1.časti predmetu zákazky sú uvedené v súťažných podkladoch.Jedná sa o redizajn existujúcich 3 webových portálov, podrobné informácie o 2.časti predmetu zákazky sú uvedené v súťažných podkladoch.Jedná sa o návrh a implementáciu nového webového portálu, podrobné informácie o 3.časti predmetu zákazky sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Osoba podľa §8 zákona poskytuje k súťažným podkladom vrátane upraviteľných príloh bezodplatne neobmedzený, priamy a úplný prístup na adrese http://www.evotrade.sk/?m=podklady. 2. Osoba podľa §8 zákona môže zrušiť použitý postup zadávania zákazky v súlade s § 57 zákona. 3. Uchádzač môže predložiť iba jednu ponuku. Uchádzač nemôže byť v tom istom postupe zadávania zákazky členom skupiny dodávateľov, ktorá predkladá ponuku. Osoba podľa §8 zákona vylúči uchádzača, ktorý je súčasne aj členom skupiny dodávateľov, ktorá predkladá ponuku. 4. Osoba podľa §8 zákona požaduje zloženie zábezpeky na zabezpečenie viazanosti ponúk vo výške 1500 EUR pre 1.časť predmetu zákazky, vo výške 2000 EUR pre 2.časť predmetu zákazky a vo výške 1500 EUR pre 3.časť predmetu zákazky. Podrobné informácie o zložení zábezpeky viď v súťažných podkladoch. 5. Všetky náklady spojené s vypracovaním ponuky znáša v plnej miere uchádzač. 6. Osoba podľa §8 zákona vykonala prieskum trhu na stanovenie PHZ v súlade s §6 ods. 1 zákona. Vo výzve na predkladanie ponúk verejného obstarávania uviedla osoba podľa §8 zákona najvyššiu zo získaných cenových ponúk pre jednotlivé časti predmetu zákazky. 7.Číslo právneho predpisu podľa ktorého sa táto súťaž riadi: Zákon NR SR č. 343/2 015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov (uvedený v tomto oznámení ako "zákon") 8. Spoločnosť JAGA GROUP s.r.o. je osobou podľa §8 ods. 1 zákona, z toho dôvodu v procese VO postupuje a v tomto oznámení sa uvádza ako "verejný obstarávateľ" resp. "osoba §8 zákona" okrem časti III.1.3. 9. Osoba podľa §8 zákona nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu (Zákon č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov), ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 10.Osoba podľa §8 zákona môže odstúpiť od zmluvy uzavretej s uchádzačom, ktorý nebol v čase uzavretia zmluvy zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ak bol vymazaný z registra partnerov verejného sektora. 11. Osoba podľa §8 zákona si vyhradzuje právo nezrealizovať predmet zákazky/nepodpísať zmluvu/zrušiť zákazku v prípade, ak ním podaná žiadosť o poskytnutie nenávratného finančného príspevku v rámci výzvy s kódom IROP-PO3-SC31-2016-5 nebude schválená alebo ak budú zo strany riadiaceho orgánu udelené finančné korekcie za porušenie pravidiel a postupov v oblasti verejného obstarávania tejto zákazky.