Vyhlásené obstarávanie

Opravy miestnych komunikácií III. a IV. triedy vrátane inžinierskych objektov v Mestskej časti Bratislava – Nové Mesto


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mestská časť Bratislava - Nové Mesto
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
333 333,33
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233141-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
17. Marec 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Apríl 2017
Dátum otvárania ponúk:
11. Apríl 2017
Ponuka musí platiť do:
30. September 2017
Miesto otvárania ponúk:
Miesto: Názov: Miestny úrad Bratislava - Nové Mesto S í d l o Obec (mesto): Bratislava PSČ: 832 91 Ulica: Junácka Číslo: 1
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk časť OSTATNÉ je neverejné. Termín a miesto otvárania ponúk časť Kritériá oznámi verejný obstarávateľ všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Výsledky

Opravy miestnych komunikácií III. a IV. triedy vrátane inžinierskych objektov v Mestskej časti Bratislava – Nové Mesto

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je oprava a údržba spodnej a vrchnej stavby pozemných komunikácií, chodníkov, parkovísk, komunikácií, ktoré sú v správe mestskej časti Bratislava Nové Mesto t. z. opravy a rekonštrukcie vyspravenie výtlkov krytu asfaltovým betónom so zarezaním okrajov obrusnej vrstvy do pravidelných plošných tvarov, liatym asfaltom, studenou asfaltovou zmesou, opravy prepadov komunikácií, oprava živičného krytu, zálievka škár, oprava trhlín, vyspravenie výtlkov a nerovností tryskovou metódou, odstránenie podkladov alebo krytov asfaltových, odstránenie podkladov z betónu, odstránenia úlomkov, uvoľnených kamenných zŕn a vyčistenia poškodeného miesta od zbytkov zmesi, nánosov a pod., zhotovenie podkladu z prostého betónu, zo štrkopiesku, štrkodrvy, vyfrézovaného materiálu, výkopy, rezanie asfaltového krytu alebo podkladu, oprava obrubníkov, výmena a osadenie odvodňovacích a kanalizačných žľabov, výškové úpravy pozostávajúce z vybúrania starej vrstvy konštrukcie cestného telesa a jej nahradenia novými konštrukčnými prvkami, uličných vpustí, uzáverov na inžinierskych sieťach, oprava schodísk, oprava povrchu zámkovej a kamennej dlažby, výškové úpravy a iné stavebné práce napr. (čistenie uličných kanalizačných vpustí...) v rozsahu špecifikovanom verejným obstarávateľom počas plnenia zákazky a v súlade so špecifikáciou jednotkových cien prác a dodávok.. Predmetom zákazky je oprava a údržba spodnej a vrchnej stavby pozemných komunikácií, chodníkov, parkovísk, komunikácií, ktoré sú v správe mestskej časti Bratislava Nové Mesto t. z. opravy a rekonštrukcie vyspravenie výtlkov krytu asfaltovým betónom so zarezaním okrajov obrusnej vrstvy do pravidelných plošných tvarov, liatym asfaltom, studenou asfaltovou zmesou, opravy prepadov komunikácií, oprava živičného krytu, zálievka škár, oprava trhlín, vyspravenie výtlkov a nerovností tryskovou metódou, odstránenie podkladov alebo krytov asfaltových, odstránenie podkladov z betónu, odstránenia úlomkov, uvoľnených kamenných zŕn a vyčistenia poškodeného miesta od zbytkov zmesi, nánosov a pod., zhotovenie podkladu z prostého betónu, zo štrkopiesku, štrkodrvy, vyfrézovaného materiálu, výkopy, rezanie asfaltového krytu alebo podkladu, oprava obrubníkov, výmena a osadenie odvodňovacích a kanalizačných žľabov, výškové úpravy pozostávajúce z vybúrania starej vrstvy konštrukcie cestného telesa a jej nahradenia novými konštrukčnými prvkami, uličných vpustí, uzáverov na inžinierskych sieťach, oprava schodísk, oprava povrchu zámkovej a kamennej dlažby, výškové úpravy a iné stavebné práce napr. (čistenie uličných kanalizačných vpustí...) v rozsahu špecifikovanom verejným obstarávateľom počas plnenia zákazky a v súlade so špecifikáciou jednotkových cien prác a dodávok.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.