Vyhlásené obstarávanie

VÝMENA OKIEN - ZÁKLADNÁ UMELECKÁ ŠKOLA SPIŠSKÁ NOVÁ VES


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Základná umelecká škola, Spišská Nová Ves, Fabiniho 1
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
175 383,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212314-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. Marec 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
12. Apríl 2017
Dátum otvárania ponúk:
12. Apríl 2017
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie časti ponúk označených ako "Ostatné" je neverejné v súlade s § 52 ods.1 zákona o verejnom obstarávaní. Otváranie častí ponúk označených ako "Kritériá" bude uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené, písomne oznámený čas otvárania ponúk. Otváranie sa uskutoční na adrese Základná umelecká škola, J. Fabiniho 1, Spišská Nová Ves.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk označených ako Kritériá sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorých ponuky neboli vylúčené. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 90

Opis obstarávania

Predmetom verejného obstarávania je výmena drevených výplní otvorov pamiatkovo chráneného objektu budovy Základnej umeleckej školy v Spišskej Novej Vsi na ulici J. Fabiniho 1, zapísanej v Ústrednom zozname pamiatkového fondu pod č. 607/1. Nové výplne otvorov budú drevené (europrofil) s historizujúcou profiláciou s izolačným trojsklom a budú tvarovou kópiou so zachovaním členenia, profilácie a spôsobu otvárania podľa existujúcich výplní.. Predmetom zákazky je stavebné dielo ako celok. Jedná sa o výmenu drevených výplní otvorov pamiatkovo chráneného objektu budovy Základnej umeleckej školy v Spišskej Novej Vsi na ulici J. Fabiniho 1, zapísanej v Ústrednom zozname pamiatkového fondu pod č. 607/1. Okná sú atypicko-remeselného charakteru. Nové výplne otvorov budú drevené (europrofil) s historizujúcou profiláciou s izolačným trojsklom a budú tvarovou kópiou so zachovaním členenia, profilácie a spôsobu otvárania podľa existujúcich výplní.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ poskytne súťažné podklady každému záujemcovi, ktorý požiada o súťažné podklady e-mailom na adrese uvedenú oddiely 1.tohoto oznámenia 2. Žiadosť o súťažné podklady musí obsahovať názov a sídlo záujemcu, IČO, DIČ, kontaktnú osobu, číslo telefónu, emailovú adresu, pečiatku a podpis. 3. Súťažné podklady budú poskytované elektronickou komunikáciou v elektronickej forme 4. Verejný obstarávateľ v e-maily určí spôsob potvrdenia o doručení predmetného dokumentu a záujemca je povinný použiť stanovený spôsob a neodkladne (po doručení) potvrdiť prijatie písomnosti. Elektronickú (mailovú) komunikáciu verejný obstarávateľ stanovuje pri doručení žiadostí o súťažné podklady, pri ich poskytovaní a vysvetľovaní. 5. Súťažné podklady vrátane projektovej dokumentácie možno získať aj z profilu verejného obstarávateľa. 6. V prípade neuzavretia zmluvy o nenávratný finančný príspevok, alebo neschválenia procesu verejného obstarávania poskytovateľom NFP si Objednávateľ vyhradzuje právo využiť inštitút odkladacej podmienky a následne zmluvu anulovať.