Vyhlásené obstarávanie

Tlač a dodávka cestovných lístkov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Dopravný podnik mesta Košice, akciová spoločnosť
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
60 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
79810000-5
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
15. Február 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
1. Marec 2017
Dátum otvárania ponúk:
1. Marec 2017
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2017
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie časti ponúk "Ostatné" sa uskutoční dňa 02.03.2017 o 10.00 hod. na adrese : Dopravný podnik mesta Košice, akciová spoločnosť, Bardejovská 6, 043 29 Košice, v budove "A", Zasadačka 1. posch.. Otváranie časti ponúk "Ostatné" je neverejné, komisia vykoná otváranie bez účasti uchádzačov.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie "Kritériá" vykoná komisia len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené a to na mieste a v čase oznámenom uchádzačom, najskôr päť pracovných dní odo dňa odoslania oznámenia o otváraní časti ponúk "Kritériá". Otváranie "Kritérií" je neverejné a zúčastnia sa ho len členovia komisie bez prítomnosti uchádzačov, z dôvodu použitia elektronickej aukcie v súlade s § 54 ods. 3 ZVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 24

Opis obstarávania

Tlač a dodávka cestovných lístkov podľa podrobnej technickej špecifikácie papierových cestovných lístkov.. Tlač a dodávka cestovných lístkov podľa podrobnej technickej špecifikácie papierových cestovných lístkov, množstvo 10 mil. kusov papierových cestovných lístkov.

Doplňujúce informácie

Podľa § 39 zákona o verejnom obstarávaní JED, je dokument, ktorým hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom. Jednotný európsky dokument (ďaklej len "JED") bude zverejnený v profile verejného obstarávateľa. Bližší postup vyplnenia JED prostredníctvom bezplatnej služby Európskej komisie poskytujúcej elektronickú verziu JED je popísaný v Príručke k elektronickej službe na vyplnenie a opätovné použitie Jednotného európského dokumentu, ktorá je dostupná na webovom sídle úradu na adrese: http://www.uvo.gov.sk/legislativametodika-dohlad/jednotny-europsky-dokument-pre-verejne-obstaravanie-553.html 5. ĎALŠIE PODMIENKY VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA 5.1 Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo, aby úspešní uchádzači, ktorí využili inštitút možnosti preukázania splnenia podmienok účasti Jednotným európskym dokumentom, aby do 5 pracovných dní po doručení výzvy na predloženie dokladov, zaslali verejnému obstarávateľovi doklady, tak ako to verejný obstarávateľ vyžadoval v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania a v týchto súťažných podkladoch časť A.2 PODMIENKY ÚČASTI UCHÁDZAČOV. 5.2 V prípade, ak úspešný uchádzač podľa výsledku elektronickej aukcie, odstúpi od svojej ponuky v lehote viazanosti ponúk, komisia na vyhodnotenie ponúk novým vyhodnotením zostávajúcich výsledkov uskutočnenej elektronickej aukcie identifikuje úspešného uchádzača. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne a splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa finančného a ekonomického postavenia a technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti preukazuje spoločne. Oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečovať.