Vyhlásené obstarávanie

Výstavba miesta poslednej rozlúčky - 2.etapa, Tornaľa, miestna časť Starňa


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Tornaľa
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
119 364,27
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45210000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
4. August 2016
Lehota na predkladanie ponúk:
7. September 2016
Dátum otvárania ponúk:
7. September 2016
Ponuka musí platiť do:
15. November 2016
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Tornaľa
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie častí ponúk, označených ako "Ostatné" je neverejné. Otváranie častí ponúk, označených ako "Kritériá" vykoná komisia len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, a to na mieste a v čase oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Opis obstarávania

Výstavba miesta poslednej rozlúčky - 2.etapa, Tornaľa, miestna časť Starňa. Novostavba má za cieľ vytvoriť priestor na dôstojnú rozlúčku s nebožtíkmi. Stavenisko sa nachádza v meste Tornaľa, miestna časť Starňa, na parcele jestvujúceho cintorína, k.ú. Starňa. V predmetnej časti sa nenachádzajú hroby. Cintorín je oplotený živým plotom, vstup je riešený z jestvujúcej štátnej cesty. Uvažuje sa s prístavbou k objektu miesta poslednej rozlúčky na cintoríne. Architektonicky je stavba riešená tak, aby funkčne a esteticky zapadala do daného územia. Plánovaný objekt je jednopodlažný prízemný. Pôdorysný tvar budovy je obdĺžnikový. Nosné prvky tvoria obvodové nosné steny z murovanej konštrukcie hrúbka 375 mm, vnútorné nosné múry sú hrúbky 300 mm, na betónových pásoch. Tvar strechy je sedlový, s plechovou krytinou. Konštrukciu krovu tvorí drevená väznicová sústava. Zásobovanie objektu pitnou vodou je riešené vodovodnou prípojkou z verejného vodovodu. Objekt bude vybavený zdravotechnikou, ktorá rieši rozvody studenej a teplej vody a odkanalizovanie objektu do novovybudovanej žumpy, Elektroinštalácia, rieši elektrickú prípojku, resp. napojenie objektu na jestvujúce vzdušné elektrické vedenie, ďalej svetelnú a zásuvkovú elektroinštaláciu objektu a inštaláciu bleskozvodu. V súlade s priloženým výkazom výmer s možnosťou použitia navrhnutých stavebných materiálov inými vhodnými ekvivalentmi. Výkaz výmer a časť projektovej dokumentácie je súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ pre účely viazanosti ponuky uchádzačov vyžaduje zloženie zábezpeky. Pod zábezpekou sa v tomto prípade myslí: - zloženie finančných prostriedkov v sume 3000,00 EUR na účet OTP BANKA SLOVENSKO, a.s. pobočka Tornaľa, č.ú. 8320500/5200, IBAN: SK12 5200 0000 0000 0832 0500 - poskytnutie bankovej záruky na účet verejného obstarávateľa v sume 3000,00 EUR v trvaní do 15.11.2016