Vyhlásené obstarávanie

Biskupické noviny


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mestská čast Bratislava - Podunajské Biskupice
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
50 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
79800000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
24. Marec 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Apríl 2015
Dátum otvárania ponúk:
20. Apríl 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie častí ponúk označených ako Ostatné je neverejné, Komisia vykoná všetky úkony podľa zákona o verejnom obstarávaní, spočívajúce vo vyhodnotení tejto časti ponuky, podaní vysvetlenia, doplnenia tejto časti ponuky, vyhodnotení splnenia podmienok účasti a vylúčení uchádzačov resp. ich ponúk.. Otváranie častí ponúk, označených ako Kritériá komisia vykoná v súlade s ustanoveniami § 41 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní, len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, a to na mieste a v čase oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené; medzi odoslaním oznámenia a otváraním častí ponúk, označených ako "Kritériá", musí byť aspoň päť pracovných dní. Všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená bude najneskôr do piatich dní odo dňa otvárania častí ponúk, označených ako Kritéria zaslaná zápisnica z otvárania ponúk, s uvedením zoznamu uchádzačov vrátane ich obchodných mien, sídiel alebo miest podnikania a ich návrhov na plnenie kritérií, ktoré sa dajú vyjadriť číslom.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa


Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska

  • 1 bod % technické parametre
  • 1 bod % najnižšia cena

Opis obstarávania

Predmetom podlimitnej zákazky bez využitia elektronického trhoviska je špecifická zákazka na poskytnutie služieb spojených so zabezpečením vydávania mesačníka "Biskupické noviny " vo formáte A3 na A4 ako je uvedené v časti "B" Súťažných podkladov a to : plnofarebná tlač 80 g alebo 90 g papier obojstranne natieraný matný / ONV, grafické spracovanie, tlač, expedícia, balenie a dovoz na miesto dodania. V náklade 9500 ks / 1 číslo mesačníka. V priebehu roka bude vydaných 11 čísiel a jedno dvojčíslo v rozsahu 8 alebo 12 strán a jedno dvojčíslo v rozsahu 16 strán. Balenie: po 50 ks alebo po 100 ks , spôsob balenia: si určí v návrhu ponuky uchádzač/ dodávateľ (do kartónu, do fólie a pod. ). Predmetom ja aj korektúra textu a grafickej úpravy každého vydania mesačníka.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ zruší vyhlásenú zákazku verejného obstarávania, ak bude splnená niektorá z podmienok uvedených v § 46 ods. 1,2 zákona č. 25/2006 o verejnom obstarávaní v znení neskorších predpisov.Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu z predložených ponúk, ak navrhované ceny budú podstatne vyššie, ako má plánované finančné prostriedky v rozpočte MČ.