Vyhlásené obstarávanie

Vytvorenie integracˇne´ho rozhrania a u´prava informacˇne´ho syste´mu MCˇ Bratislava - Vrakuňa pre prepojenie na IIS Bratislavy.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mestská časť Bratislava - Vrakuňa
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
38 010,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72000000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
3. Jún 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
24. Jún 2015
Dátum otvárania ponúk:
24. Jún 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
E-VO, s.r.o., Komarnanska 83, 821 08 BratislavaE-VO, s.r.o., Komarnanska 83, 821 08 Bratislava Osoby opravnene zucastnit sa na otvarani ponuk : Na otvarani ponuk sa mozu zucastnit uchadzaci, ktori predlozili ponuky. Na otvarani ponuk moze byt uchadzac zastupeny statutarnym organom alebo clenom statutarneho organu uchadzaca alebo osobou splnomocnenou uchadzacom na jeho zastupovanie.Uchadzac (fyzicka osoba), statutarny organ alebo clen statutarneho organu uchadzaca (pravnicka osoba), sa preukaze na otvarani ponuk preukazom totoznosti a vypisom z obchodneho registra alebo zivnostenskym listom. Povereny zastupca uchadzaca sa preukaze preukazom totoznosti a splnomocnenim na zastupovanie.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

1.Predmetom zakazky je detailna analyza, navrh a implementacia MidOffice komponentov, BackOffice komponentov v sulade s Prilohou c.3 Sutaznych podkladov Technicka dokumentacia pre projekt Elektronizacia sluzieb bratislavskej samospravy odsek 2.3 Odporucania a zavery vysledkov analyzy pre navrh celoveho stavu vratane dodavky hardverovej a softverovej infrastruktury suvisiacej s implementaciou tak aby informacny system MC Bratislava - Vrakuňa bol schopny komunikovat s Integrovanym informacnym systemom Bratislavy (dalej IIS BA) a zabezpecil elektronicke spracovanie definovanych sluzieb. 2 System zabezpeci integraciu elektronickych sluzieb MC Bratislava - Vrakuňa, do celkovej architektury IIS BA a prostrednictvom neho aj komunikaciu s centralnymi registrami a Ustrednym portalom verejnej spravy.

Doplňujúce informácie

1. Sutazne podklady su uverejnene v profile verejneho obstaravatela na stranke Uradu pre verejne obstaravanie, odkial si ich moze zaujemca stiahnut. Verejny obstaravatel odporuca zaujemcom po stiahnuti SP nasledne zaslat elektronicky ziadost o zaregistrovanie do zoznamu zaujemcov na adresu: E-VO, s.r.o., Komarnanska 83, Bratislava obstaravanie@e-vo.sk , s uvedenim kontaktnych udajov na ktore bude zaujemcovi zaslane pripadne vysvetlenie SP 2. Uchadzac je povinny v casti ponuk oznacenych ako Ostatne, predlozit verejnemu obstaravatelovi v originali, alebo v uradne overenej kopii zmluvu o buducej zmluve o spolupraci, alebo riadnu zmluvu o spolupraci, deklarujucu existujuci resp. buduci existujuci vztah medzi tvorcom existujuceho nosneho informacneho systemu integrovaneho na urade (IS SAMO).