Vyhlásené obstarávanie

Poskytovanie služieb elektronickej pošty a služby podpory prevádzky informačných systémov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SARIO Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
48 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
64216120-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
3. Jún 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Jún 2015
Dátum otvárania ponúk:
30. Jún 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Sario - Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu, Trnavská cesta 100, Bratislava, Slovenská republika, zasadacia miestnosť, 8. nadzemné podlažie.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa


Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska

  • 40 bodov % Termín spustenia ostrej prevádzky odo dňa účinnosti zmluvy podľa platného právneho poriadku Slovenskej republiky vyjadrená v dňoch
  • 30 bodov % Cena uvedená v eurách s DPH za implementáciu
  • 30 bodov % Cena uvedená v eurách s DPH za obdobie jedného kalendárneho mesiaca poskytovania služieb pri ich maximálnom využití užívateľmi

Opis obstarávania

Poskytovanie služieb elektronickej pošty a služby podpory prevádzky informačných systémov vrátane zodpovedajúcich školení a konzultácií, update a upgrade informačných systémov a IT infraštruktúry od výrobcu Microsoft v rozsahu 8 hodín mesačne. Podrobnejší popis v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Podmienkou na poskytnutie súťažných podkladov je predloženie písomnej žiadosti záujemcu o vydanie súťažných podkladov v slovenskom jazyku. písomná žiadosť o vydanie súťažných podkladov sa bude akceptovať nasledujúcimi formami: e-mailom - odporúčame, záujemca musí uviesť kontaktnú osobu a adresu, faxom - záujemca musí potvrdiť žiadosť buď písomnou formou - poštou v originálnom vyhotovení, alebo emailom, až po prevzatí takto doplnenej žiadosti sa záujemca zaregistruje a odošlú sa mu súťažné podklady, osobne - súťažné podklady bude verejný obstarávateľ poskytovať po predbežnom (napr. telefonickom) dohovore v pracovných doch od 08:00 do 15:00 h, inak do 5 dní odo dňa prevzatia žiadosti, poštou - žiadosť musí byť podpísaná oprávnenou osobou alebo ňou poverenou na tento účel. Náležitosti kompletnej písomnej žiadosti o účasť/ poskytnutie súťažných podkladov: - určenie kontaktnej osoby zodpovednej za doručenie písomností a komunikáciu pri vysvetľovaní, hodnotení ponuky a spracovaní zmluvy na plnenie zákazky, uvedenie tel. a email. kontaktu/ adresy určenej osoby na elektronickú komunikáciu (e-mail) v etape zadávania zákazky do predloženia zmluvy na podpis. Registrácia oprávneného záujemcu nastane po doručení kompletnej žiadosti. Žiadosti o vysvetlenie súťažných podkladov - záujemca musí doručiť verejnému obstarávateľovi najneskôr osem dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. Žiadosti o vydanie súťažných podkladov žiadame zaslať na adresu podľa bodu I.1). Komunikáciu na tieto účely verejný obstarávateľ určuje výlučne v slovenskom jazyku. Ako podklad na spracovanie ponuky uchádzača bude poskytnutá špecifikácia uvedená v súťažných podkladoch. V súlade s ustanovením § 332 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní, verejný obstarávateľ odôvodňuje primeranosť každej určenej podmienky účasti nasledovne : Podmienky účasti týkajúce sa finančného a ekonomického postavenia určil verejný obstarávateľ v súlade s ustanovením § 27 zákona. Požiadavky predložiť vyjadrenie banky / bánk o schopnosti uchádzača plniť svoje finančné záväzky ako aj prehľad o dosiahnutom obrate v oblasti, ktorej sa predmet zákazky týka za posledné tri hospodárske roky, za ktoré sú dostupné v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti sú primerané a jej potreba zahrnutia sleduje cieľ vybrať schopného zhotoviteľa , ktorý si plní všetky svoje záväzky včas a riadne. Podmienky účasti týkajúce sa technickej alebo odbornej spôsobilosti určil verejný obstarávateľ v súlade s ustanovením § 28 ods. 1 . Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť použitý postup zadávania zákazky, ak sa zmenili okolnosti, za ktorých sa vyhlásilo verejné obstarávanie a za podmienok podľa §46 zákona resp.neprijať ani jednu z pomúk. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo na uzavretie dodatkov ktoré sú v súlade s § 9 zákona o VO.