Vyhlásené obstarávanie

Cesta I/75 Beluja, zosuv km 125,370 -129,200 - vypracov. a dodanie dokument. staveb. zámeru a dokument. pre územné rozhodnutie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská správa ciest
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
69 709,60
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
2. Júl 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Júl 2015
Dátum otvárania ponúk:
27. Júl 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk časti "Ostatné" je neverejné. Miesto: Slovenská správa ciest, IVSC Bratislava, zasadačka 3.poschodie.Lehota na otváranie ponúk "Kritéria" bude známa až po uplynutí lehôt podľa § 41 ods. 2. Následne bude uchádzačom oznámená. Osoby oprávnené zúčastniť sa na otváraní ponúk : Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou na jeho zastupovanie. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba), sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti, poverený zástupca uchádzača aj plnomocenstvom na zastupovanie.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Cesta I/75 Beluja, zosuv km 125,370 -129,200 - vypracovanie a dodanie dokument. stavebného zámeru a dokument. pre územné rozhodnutie. Podrobný opis zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť použitý postup zadávania zákazky, ak sa zmenili okolnosti za ktorých sa vyhlásilo verejné obstarávanie, ktoré sa týkajú najmä: a)nepridelenia finančných prostriedkov, b)neudelenia súhlasu na podpis zmluvy. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu ponuku a neuzavrieť zmluvu so žiadnym uchádzačom v prípade, ak ceny bez DPH v predložených ponukách budú vyššie ako predpokladaná hodnota zákazky. Na zabezpečenie neobmedzeného prístupu k dokumentácií potrebnej na spracovanie ponuky a dokladov k ponuke, ako aj na vysvetľovania/doplnenia verejný obstarávateľ zverejňuje všetky dokumenty, sprievodnú dokumentáciu a informácie v Profile verejného obstarávateľa na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie https://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pdetail/15. Verejný obstarávateľ poskytuje súťažné podklady na základe písomnej žiadosti v slovenskom /českom jazyku. Záujemcom budú súťažné podklady poskytnuté na CD vo formáte PDF - poštou alebo osobne. Dorozumievacím a komunikačným jazykom je jazyk slovenský/český. Verejný obstarávateľ na základe emailovej žiadosti uchádzača poskytne pre vypracovanie ponuky v editovateľnej forme (vo formáte Word a xls) Zväzok 1 obsahujúci vzory formulárov a Zväzok 2 - Zmluva. Stránkové hodiny:9,00 14,00 hod. Ďalšie doplňujúce informácie k podmienkam účasti: -Doklady, ktorými uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti, ktoré sú vyjadrené v inej mene ako Euro uchádzač predloží v pôvodnej mene a v mene Euro (€). -Ak ponuku predkladá uchádzač so sídlom mimo územia Slovenskej republiky, musí predložiť doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti v pôvodnom jazyku (okrem českého jazyka) a súčasne doložené prekladom do štátneho jazyka. V prípade zistenia rozdielu v obsahu predložených dokladov je rozhodujúci úradný preklad v štátnom jazyku. -Doklady a dokumenty požadované pre splnenie podmienok účasti musí podpísať oprávnená osoba uchádzača a nesmú byť staršie ako 3 mesiace, a to ako originál alebo úradne overená kópia, pokiaľ nie je uvedené inak. -Splnenie podmienky účasti možno preukázať čestným vyhlásením uchádzača podľa § 32 ods. 11 zákona o VO, pričom doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá verejnému obstarávateľovi úspešný uchádzač/i podľa § 44 ods. 1 zákona v čase a spôsobom, určeným verejným obstarávateľom, ak k ich predloženiu nedošlo skôr. -Uchádzači nemusia použiť presnú formu formulárov podľa Časti 1.4 Formuláre Zväzku 1 Pokyny pre záujemcov/uchádzačov súťažných podkladov, ale z údajov uvedených v predložených dokladoch (použitých formulároch uchádzačov) musia byť uvedené informácie a údaje, predložené doklady, ktoré verejný obstarávateľ požadoval uviesť alebo predložiť vo formulároch alebo vyplývajú zo splnenia podmienok účasti.