Vyhlásené obstarávanie

Poskytnutie povinného zmluvného poistenia zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla a pripoistenia pre flotilu vozidiel verejného obstarávateľa


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Košický samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
90 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
66516100-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
29. September 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Október 2015
Dátum otvárania ponúk:
19. Október 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Košický samosprávny kraj, Námestie Maratónu mieru 1, Košice
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa


Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska

  • 70 % Najnižšia cena
  • 30 % Asistenčné služby a pripoistenia

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytnutie povinného zmluvného poistenia zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla a pripoistenia (ďalej len poistenie) pre flotilu vozidiel verejného obstarávateľa na základe hromadnej poistnej zmluvy. Poistenie sa bude týkať motorových vozidiel, ktorých užívateľmi je/sú verejný obstarávateľ a organizácie v zriaďovateľskej pôsobnosti verejného obstarávateľa. Zoznam vozidiel tvorí Prílohu č. 2 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Súťažné podklady (vrátane prípadných doplnení a vysvetlení) budú zverejnené na profile verejného obstarávateľa, ktorý je vedený na stránke Úradu pre verejné obstarávanie. Uchádzač/záujemca môže získať súťažné podklady zo stránky www.uvo.gov.sk (https://www2.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pdetail/3143) bez nutnosti žiadať súťažné podklady od verejného obstarávateľa. V prípade záujmu je možné súťažné podklady získať aj od verejného obstarávateľa. Žiadosti je možné predkladať v listinnej podobe (poštou alebo osobne - v úradných hodinách podateľne uvedených nižšie) alebo emailom na adrese uvedenej v bode I.1.. Ponuky je možné predkladať v listinnej podobe, v zmysle súťažných podkladov, poštovou prepravou alebo osobne na adrese uvedenej v bode I.1.. Pri osobnom doručení sa ponuka predkladá do podateľne, pričom platia nasledujúce úradné hodiny podateľne: Po-Ut 7:30-14:30 St 7:30-15:30 Št 7:30-14:30 Pi 7:30-13:30 V zmysle § 45 ods.9 zákona o verejnom obstarávaní úspešný uchádzač, alebo uchádzači sú povinní poskytnúť verejnému obstarávateľovi riadnu súčinnosť, potrebnú na uzavretie zmluvy tak, aby mohla byť uzatvorená do 30 dní odo dňa uplynutia lehoty podľa ods. 2 až 7 Zákona, ak boli na jej uzatvorenie písomne vyzvaní. Úspešný uchádzač je povinný predložiť najneskôr v lehote stanovenej vo výzve na poskytnutie riadnej súčinnosti zmluvu v 4 rovnopisoch vrátane jej príloh, ktoré tvoria neoddeliteľnú súčasť zmluvy. Nesplnenie tejto povinnosti bude verejný obstarávateľ považovať za neposkytnutie riadnej súčinnosti. Úspešný uchádzač je povinný predložiť najneskôr v lehote stanovenej vo výzve na poskytnutie riadnej súčinnosti povolenie Národnej banky Slovenska na vykonávanie poisťovacej činnosti (pre neživotné poistenie v súlade s predmetom zákazky) v zmysle zákona č. 8/2008 Z.z. o poisťovníctve a o zmena a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, ktoré je vydané pre uchádzača (originál alebo úradne overená fotokópia). Nesplnenie tejto povinnosti bude verejný obstarávateľ považovať za neposkytnutie riadnej súčinnosti. Zmluva o poistení bude uzatvorená priamo medzi verejným obstarávateľom (KSK) a uchádzačom tzn. poisťovňou resp. poskytovateľom poistných služieb. Verejný obstarávateľ (KSK) využíva služby zazmluvneného poisťovacieho makléra v otázkach riadenia rizík a poistenia. Zmluva bude uzatvorená od 1.1.2016 na dobu neurčitú ( dátum v časti II.3. "31.12.2065" je uvedený formálne, nakoľko systém ÚVO neumožňuje zadať trvanie zmluvy na dobu neurčitú). Podrobnejšie údaje o zákazke sú uvedené v súťažných podkladoch.